bmarton7 wrote:
RF wrote:
és végül de nem utolsó sorban Migu a magyar darkstep fenegyereke...
Csak én gondolom úgy h most se volt teljesen a top on?

dylan is elég érdekes arcokat vágott amikor játszott :S szeretem de most valahogy nem igazán jött be, elég érdekesen keverte át a zenéket, másik meg hogy majdnem mindig ugyan azokat játsza, ami nem gond mert jókat rak fel, csak... de lehet h nem kéne ottleni majdnem minden partyn amin ő is ott van

A dologhoz hozzátartozik, hogy este kilenckor már a helyen keringtünk, és ötre igencsak megrogytam már.
Azok a fránya cd játszók, és az őket tartók pont úgy lógtak a lemezjátszók fölé, hogy elég nehézzé vált a mixelés. Emellett a kontrol olyan hangerővel szólt, hogy majd' leszakadt a fejem, és cs hamar világossá tette, hogy a keverőről nem lehet azt vezérelni.
Azt is tudni kell, hogy az, hogy ott lehettem, nekem is meglepetés volt, így az estére igazán készülni sem tudtam. A lemeztáskát úgy ahogy volt, felkaptam és vittem.
Gyors véleményezés: Mystification és Numek hozta szokásos formáját (Numek Peter Kurten blokkja vad volt), Mastif örömzenélt (egytől egyig remek darabok parádés mixekben), Robynból pont nem hallottam semmit

Dylan mindent játszott, csak drum'n'bass-t nem (4/4, CV halfstep hegyek plusz a végjátékba beszorult ősdarabok), Counterstrike kicsit monotonabbnak tűnt. A többit remélhetőleg bővebben minél hamarabb.