valdi wrote:
Braincrack wrote:
gergo wrote:
krueger wrote:
elloptátok dylan kalapját?

sonic kru riprezentz
Nemtudom miért kell megint a sonicosokat fikázni ezzel
ugyanugy mint mindenhol vannak hülye éretlen barmok akik ilyet csinálnak, és az hogy a sonicot hozta fel példának az meg egy dolog mert a sonicba tényleg jó a hangzás szerintem!
sorry az offért csak szerintem semmi köze nincs a "sonicos kruhoz"
on
te meg a sajat zeneidben sem hallod, hogy torz, haver
Nos most előre is sorry megint azért amit irok:
De rohadtul nem ezen van a hangsúly nem is azon hogy torzitanak e a zenéim vagy nem vagy stb...
az elöbbit csupán azért irtam mert nemtudom megérteni hogy az itt jelenlévő forumozok mért azon élvezkednek mindig hogy mindenkit csak fikáznak meg lehordanak meg minden party előtt köpködnek meg siránkoznak!
arra akartam kitérni az előbbi postommal hogy nem a sonicosokat kéne basztatni mindig!
a zenéimhez vissza térve meg én is még csak tanulom hogy kell rendesen zenét irni, és ide azért teszek fel néha zenét hogy kapjak ötleteket tanácsokat hogy lehetne javitani vagy megoldani estleges hibákat.
De mostmár ugyse fogok feltenni ide semmit mert nincs értelme mert szinte senki nem képes normális válaszokat irni vagy ötleteket(tisztelet egykét kivételnek) mert arra nem vagyok kiváncsi hogy szarul szól meg 1-es vagy 2-es a sarokban az egereket sem érdeklni hogy valaki szerint szarul szól ha már szerinte szarul szól akkor irja le hogy mi szól rajta szarul és szerinte hogy lehetne tisztitani rajta vagy hogy lehetne többet kihozni belőle!
Ennyit szerettem volna még ide irni
ui.:ha most ezért törölnek a forumról hát legyenXD
együtt tudok élni ezzel a nagy veszteséggel:P
On