i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:47, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 572 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:44, 15-10-2008 
droid

mch wrote:
Nem lett volna probléma a hely nagyságával ha tényleg végre kiraknák azt a kúrva 18-as karikát :mad: mert ahogy láttam megint az átlag életkor 16 körül mozgott.. Már egy nyavajás zöldpardonos koncira se lehet bemenni csak ugy személyi nélkül akkor nemtudom egy Therapyra mért engednek be egy 12 évest... biztos unalmas már hogy ezt felhoztam, számomra is! :? :?

Te sosem voltál 18 alatti? Neked jól esne ha nem mehetnél el oda bulizni ahova szeretnél?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 15-10-2008 
original nuttah

még jó,hogy van itthon sör.hajrá 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 15-10-2008 
droid

Ne haragudjatok de milyen szulonek / jo persze kurvara odebbvan az meg / ereznetek magatokat ha a hulyegyereketek 15-16 evesen a dokkban verne magat tson vagy akarhol mashol ? Hat en tuti tokonszurnam magam es sztem ezt a problemat ami nem merul ki sztem csak annyiban h a " kis retardalt kotsogoktol nincs hely " nem kene ennyire leszarni sot teret engedni h az ifjusag / ertsd ezalatt -18 / azt csinaljon amit jolesik. Szvsz sztem akozott pl boven van osszefugges h miert nez ki egy dnb buli felora utan ugy mint az egerek fosotanyaja meg akozott h egy csomo 15-16 evesnek fogalma sincs h mi az amit megengedhet maganak es mi az amit nem. Es nem azert mert szetitta az agyat hanem azer mert a sajat intim szferajan kivul szarik a vilagra az a baj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:10, 15-10-2008 
ujonc

én nem értem miez már megint. :lol:
jó buli volt jó zenékkel (amit ki lehetett hozni, azt a fellépők kihozták magukból és az egészből) és persze voltak negatívumok (de biztosra veszem, hogy a blz is direkt csinálta, hogy minél többen utálják meg őket és ne menjenek a bulijukra :? logikus. )
szvsz a nyafogás meg már elég volt ahoz, hogy értsék mi volt a gond. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 15-10-2008 
ujonc

fake_ wrote:
Ne haragudjatok de milyen szulonek / jo persze kurvara odebbvan az meg / ereznetek magatokat ha a hulyegyereketek 15-16 evesen a dokkban verne magat tson vagy akarhol mashol ? Hat en tuti tokonszurnam magam es sztem ezt a problemat ami nem merul ki sztem csak annyiban h a " kis retardalt kotsogoktol nincs hely " nem kene ennyire leszarni sot teret engedni h az ifjusag / ertsd ezalatt -18 / azt csinaljon amit jolesik. Szvsz sztem akozott pl boven van osszefugges h miert nez ki egy dnb buli felora utan ugy mint az egerek fosotanyaja meg akozott h egy csomo 15-16 evesnek fogalma sincs h mi az amit megengedhet maganak es mi az amit nem. Es nem azert mert szetitta az agyat hanem azer mert a sajat intim szferajan kivul szarik a vilagra az a baj.

Egyetértek.. valami ilyesmi felfogás kéne mindenkinek..

Amugy igen én is voltam 18 év alatti de nem therapyn ittam meg szívtam szarrá az agyam..

http://emogochi.eu/index.php?page=home

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 15-10-2008 
droid

mch wrote:
Amugy igen én is voltam 18 év alatti de nem therapyn ittam meg szívtam szarrá az agyam..

remélem máshol sem :wink:
jó hát mai világ... de ez már a hol tart ma a szcena -ba valo inkább

Profile  

Post subject: :)
PostPosted: 15:38, 15-10-2008 
ujonc

nagyon jó volt a hangáz és bár sokszor hallhatnám :twisted: dylan kalapja?? én is kérném a kedves sonicost vagy k2öst na meg dokkost hogy ha van rá lehetőség márpedig van akkor legyen szíves vissza adni vagy küldeni. de amúgy tök nevetséges h így kell meg szólítani az embereket :twisted: :twisted: mi lenne ha drum and basseseknek hívnánk őket? vagy ez már nem a műfajról szól hanem h ki hol bulizik???

Profile  

Post subject: Re: :)
PostPosted: 16:19, 15-10-2008 
original nuttah

Crysis wrote:
mi lenne ha drum and basseseknek hívnánk őket? vagy ez már nem a műfajról szól hanem h ki hol bulizik?

mi van ha egy arra téved "minimal teches" kapta fel és vitte haza Dylan kalapját?
Amúgy lehet valakinek jó ereklye de lehet Dylanek is valami kabala vagy hasonló, amúgy meg trógerság .. Hagytak már el bulin elöttem telefont, sapkát stb. mindig visszaadtam !
a 18+ os témához meg csak annyit, hogy én is jártam már 16 évesen drum&bass buliba (bár nem úgy buliztam/ok mint mostanában a fiatalok és sajnos akik annyira nem ismerik magát a stílust ezzel az "ikszelős" verzióval azonosítják a drum&bass-t), nekem is szarul esett volna, hogy egy régen várt buliba nem tudok elmenni mert nem engednek be (Sajnos ez már megesett!)

Profile  

PostPosted: 16:44, 15-10-2008 
ujonc

.damz wrote:
akik annyira nem ismerik magát a stílust ezzel az "ikszelős" verzióval azonosítják a drum&bass-t

Nemértem és nem is értettem,hogy mi a probléma az ikszelős verzióval?Divat lett az tény,de szarul néz ki?Sztem rohadtul nem,nekem iszonyúan tetszik a mostani tánc, némely ember nagyon látványosan nyomja,és általában ezek a 18 év alattiak (persze ittmost nem a szemkiütős sztájról beszélek). Ettől még nem teszek egyenlőséget a kettő között, sokkal többről szól ezaz egész,mint az iksz megaz egyebek...A régi se volt rossz, amikor egy sorban állt mindenki és ugyanugy táncoltak egymás kezét fogva...

Profile  

PostPosted: 16:47, 15-10-2008 
metalhead

KiTsiBog wrote:
A régi se volt rossz, amikor egy sorban állt mindenki és ugyanugy táncoltak egymás kezét fogva...

az mikor volt ? :o
én sose fogtam senki kezét :fog:

Profile  

PostPosted: 16:55, 15-10-2008 
NewCityBass

Super|Fuzz wrote:
KiTsiBog wrote:
A régi se volt rossz, amikor egy sorban állt mindenki és ugyanugy táncoltak egymás kezét fogva...

megint ...nem... mondasz igazat :D

és amugy akkor azért jo hogy televan "túl" fiatal egyénekkel a hely mert szépen ikszelnek?

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 15-10-2008 
droid

jajj mert az iksz az már szép is? neh.....

Profile  

PostPosted: 17:02, 15-10-2008 
ujonc

KiTsiBog wrote:
.damz wrote:
akik annyira nem ismerik magát a stílust ezzel az "ikszelős" verzióval azonosítják a drum&bass-t

Láttál youtube-on egy videot mi?? :lol:

http://emogochi.eu/index.php?page=home

Profile  

PostPosted: 17:23, 15-10-2008 
droid

KiTsiBog wrote:

tuti te valami kiskorú hippi lehetsz :D
Super|Fuzz wrote:

ne sírj majd szoríthatod az enyémet hogy mi is hippik legyünk :wink: :lol:

Who's my dick that Mr. Bean?
BeanGamez

Profile  

PostPosted: 17:40, 15-10-2008 
original nuttah

Quote:
Nemértem és nem is értettem,hogy mi a probléma az ikszelős verzióval?

nem a táncal van bajom! Ezt ha nagyon szeretnéd kifejtem nekem PM-ben!

Amúgy akárki akármit mond, szerintem nagyon jó buli volt , én és még páran a hatalmas tömeg ellenére is jót buliztunk . persze voltak negatívumok is, ezek nagy részét már elmondtátok úgy, hogy én nem teszem meg !

Tisztelet a BLZ-nek !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:46, 15-10-2008 
droid

a korra vonatkozolag: én is rommá ütöttem magam amikor "kis szar 15-16 éves" voltam és most sem azért megyek le bulizni, hogy vigyázzban álljak és a hónaljamig huzza a hózentróger a gatyámat :D
szülőkről meg annyit, hogy mindenki a saját köjkét fegyelmezze, ha engem fel tudott pofozni anno az apám mert tajtmata-rottyon voltam akkor valószinüleg ezek a lurkók is szobafogságot kapnának ha a szülők nem szarnák telibe, hogy mitcsinál a kölkük, melyik buliba mit nyel be, sziv fel és társaik vagy éppen metszegetik az ütőerüket mert nem érti meg őket senki.

tömeg: jóóó a tömeg, lehet pogózni!!!!
sőőőt Current Value-n is pogózni fogunk ahogy tettük az előző bulikon is therapykon is, breakcore-on is!!!

ikszeléssel kapcsolatban: szerintem olyan mindegy, hogy ki hogy táncol-népitáncol a zenére :D
azokat az embereket nem szeretem akik a koponyás-rózsaszinű tütüjükben odanyomakodnak és taszigálnak, hogy ők most ikszelni akarnak és ne lökdösődjünk meg pogózzunk az ámenterrorra mert "ez nem az a buli" (hiába van akkora tömeg mint a dokkban) és utána leveszik a koponyás-magentaszinü cipőjüket aláiratni és ledöfnek a szemükkel :D

Profile  

Post subject: kézfogo
PostPosted: 20:18, 15-10-2008 
droid

batroteph wrote:
még jó,hogy van itthon sör.hajrá 8)

szerintem a pogo totál stílusidegen és baromi idegesítő!!
nem drumandbass partyra való! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 15-10-2008 
droid

es egy therapy sessions szted miota drumandbass parti ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 15-10-2008 
original nuttah

fake_ wrote:

na nyugodj meg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:38, 15-10-2008 
NewCityBass

fake_ wrote:

hanem? :oops:

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 572 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]