Ch1ll wrote:
2-3 voltam ezen a helyen, hat : D kemeny. egy mocskos punk bulinak tokeletes helyszínt ad a komplexum, de szvsz barmimasra alkalmatlan. egy ketsoros rofogesre jolehet a megmozdulas - ha ott laksz a fegben : D
aztan lehet, hogy reg voltam mar ott es fullra nincs igazam, akkor elnezest kerek.
nagyon kemenyek arrafele az utcalanyok is, ha akarod ha nem megeroszakolnak : D jo, kicsit sarkítottam a tortenetet, de eleg ramenosek; mennek utnand es fogdosnak.. es így nem nagyon akarsz veluk kakaskodni, mert ott cirkal egy fekete landrover ami gondolom azonnal jo'', ha bajvan.
sztem rég voltál már ,régen valóban főként punk hely volt számos tulaj és arculat cserélgetés után már kezd magára találni a hely meg az emberek a helyre.Természetesen ez stÍlus váltással kezdődöt és már abszolut sztornózva lettek a punk bulik ami mellesleg elég balhésak is voltak és hát senkinek nem hiányzott a Yard,de azóta már eltelt egy pár év és nyugalomban zajlanak a különböző stÍlusú bulik és persze azóta külsőleg és belsőleg is változott a hely bár technikailag van mit fejlődni de ez minden helyre elmondható.
Azon a bizonyos "melós" utcán már nem kell végig menni teljesen máshol van már a bejárat,kinnt az Arzenál áruház mellett a gubacsi úton a busz rögtön ott tesz le.