i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:26, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:27, 15-10-2008 
partiarc

Pffff.Na ezt bogozd ki Bond!
Soha nem elemeznék így 1 nótát,mert akkor semmit nem hallgatnék csak úgy szórakából, tetszik /nem tetszik alapon de igaz kérted a véleményét.Én se nyelem az ingát de ez a track akkor is jó és sztem veri a javát.Mert engem nem érdekel annyira technikailag.Conc nótája is top de valóban más vonal.
Én így vagyok a raggával amit utálok de ez a rudeboy nóta pl.visz magával és nem figyelem a hibákat.
Peak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:41, 15-10-2008 
original nuttah

Ezt nem nagyon értettem. : )
Leírtam a véleményem relatíve objektíven. Azt is leírtam, hogy okés ez csak engem egy zenében sokkal jobban érdekel az adott előadó (a technikai dolgok más asztal és arra épp annyira figyelni kell mint egy zene zeneiségére, mert ha nincs megszólalás nem lesz hatás sem). Az enyémek sem 100%-osak koránt sem és ezt soha nem is állítottam. Én pl örülnék hamár hasonló jellegű építő akár technikai akár zenei kritikákat kaphatnék (objektíveket), de abból valamiért kevés szokott itt lenni. Az ilyen 'nekem bejön' ez kedves meg minden csak nem visz előrébb.

'nem figyelem a hibákat. '

Ha nem figyeled a hibákat nem fogsz tudni neki építő kritikákat adni ő pedig azért rakta fel, hogy ebben előrébb tudjon lépni. Vagy ide ego fitogtatásból toltok fel trackeket? Mert akkor leszokok a kritikákról. Van úgy is jobb dolgom mostanság.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 15-10-2008 
partiarc

Dehogy is Concl mester.Éppen úgy szükség van építő kritikára is.Te vágod a dolgok mélységét ami a zenei kivitelezést illeti engem viszont jobban érint, hogyha egy nóta visz összevágnak a dolgok,ne adj isten van minimal dallam ami konszonáns,(nem kell ab ovo) és főleg egyedi, eredeti.Ilyen jól összedobott nóta akkor sincs itt mint ez.És a technikai részen lehet fejleszteni.Szerzőnk hozzá nem szólása valóban úgy tűnik mintha: Figyu itt van ez a zene lehet követni de mindegy ez akkor is jó...
És tényleg.
Én is keresem a hozzám hasonlókat aki mondjuk szakmailag rám tud kérdezni bírál és esetleg igaza is van.De az még nem született meg

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 15-10-2008 
ujonc

itt vagyok és figyelek ám minden hozzászólást :D és érdekel is a dolog rendkívüli módon. szerintem durva dolog ez az egész fórum téma. lehet látni az emberkéken a fejlődést. az egész nem hiábavaló. profi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 16-10-2008 
droid

Haliho
Én is meghallgattam és bevallom a hangzása az nagyonjó ahhoz nagy nagy gratula ügyesvagy!!!A másik amit mondani akarok, hogy én szerintem minden stílusra hasonlít csak nem a dnb-re (már bocsi)-hol a bass a pergők tönkelege- egyet értek az elöző hozzászolónak a melodya az egy kicsit nem is tudom olyan 80'-as évek beli rock zenekar!!!
Bocs hogy így lehúztam, de nekem ez a véleményem!!
Hali

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:44, 16-10-2008 
ujonc

Alex Dragoo wrote:
Haliho
Én is meghallgattam és bevallom a hangzása az nagyonjó ahhoz nagy nagy gratula ügyesvagy!!!A másik amit mondani akarok, hogy én szerintem minden stílusra hasonlít csak nem a dnb-re (már bocsi)-hol a bass a pergők tönkelege- egyet értek az elöző hozzászolónak a melodya az egy kicsit nem is tudom olyan 80'-as évek beli rock zenekar!!!
Bocs hogy így lehúztam, de nekem ez a véleményem!!
Hali

:)
ki mondta, hogy ez dnb!
ez rock zene! (néhány olyan elemmel ami sokszor megtalálható mai modern zenei produktumokban) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:26, 17-10-2008 
droid

Jah akkor bocs!!!

Nézzd meg létszives ennek a honlapnak a címét!!!

Én sem ide töltöm fel a Hardcore zenéimet!! :wink: :lol:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 18-10-2008 
én inkább boxolnék

8) viccesek vagytok...nem csak dnb van itt...és miért rock zene ez?! :lol:

ám...
nem szól rosszul bár a dallamok nekem egyáltalán nem jönnek be...sztem egy kicsit eröltetettek...a gitár emuláció tényleg gyér szintetikus nekem eléggé...

de egyedinek egyedi az biztos...(mármint az 5let...)
bár nekem egy idő után kicsit unalmasnak tünt... (kb. 2 perc után) :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:40, 18-10-2008 
partiarc

Alex Dragoo wrote:
Jah akkor bocs!!!

Nézzd meg létszives ennek a honlapnak a címét!!!

Én sem ide töltöm fel a Hardcore zenéimet!! :wink: :lol:

I am an Alex spelling fan :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:33, 16-11-2008 
impulsecreator.hu

a technikai reszhez
conclusion, szerintem veled, es sok mas producerrel kapcsolatban az a "baj" (nyilvan ezt nem lehet bajnak nevezni, sot), hogy annyira elmerulnek a zenek technikai reszleteiben, hogy kozben teljesen elfelejtik azt, hogy nem minden a tokeletes kikeveres, attol meg lehet semmitmondo, unalmas, szar, mindenfele vibeot nelkulozo egy track

nagyon fontos a jo master, de nem minden aron
es pont a tiedhez hasonlo felfogas miatt tart ott a dnb most, hogy ontja magabol a tokeletesen megoldott matekleckeket, mindenfele hangulat nelkul

bocs, ha kicsit nyers voltam, de szerintem a technika tokeletesseg nem minden, sot, gyakorlatilag nulla anelkul a megfoghatatlan vibe nelkul... inkabb szoljon egy kicsit szarabbul egy zene, de legyen hangulatos
(egy pelda a "lame master - good vibes" kombora: http://www.youtube.com/watch?v=7ykxlYsDeXs)

magarol a trackrol amugy annyit, hogy alapnak egeszen jo, de kicsit "tavolabb" kene vinni a savokat, konkretan a snare es a gitartema nagyon egybeolvad, es ezaltal kasassa valik a zene
a gitar tenyleg nem testes, ezt talan lehetne kompenzalni annyival, hogy tobb melyet adsz ra eq-n, vagy valami hasonlo

a zongora nagyon kilog, es egyetertek a korabbi velemenyekkel: elegge primitiv

ja es aki egy ilyen laza partyzeneben probalja megkeresni az embert, annak csak gratulalni tudok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:49, 16-11-2008 
partiarc

nagyon fontos a jo master, de nem minden aron
es pont a tiedhez hasonlo felfogas miatt tart ott a dnb most, hogy ontja magabol a tokeletesen megoldott matekleckeket, mindenfele hangulat nelkul

És ez mennyire igaz! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 16-11-2008 
partiarc

Sorry

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]