i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:44, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 139  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:17, 18-10-2008 
original nuttah

Burny wrote:
Tegyük fel, ha zöld jelzésnél a zebrán áttekerve elüt egy busz, akkor az kinek a hibája?!?
Mert azt ugatta nekem egy tahó paraszt buszsofőr ma a Deákon, hogy csak a gyalogosoknak van előnye a zebrán a busszal szemben... :mad:

en ugy tudom hogy a zebran nem is mehetnel at bringaval, csak ha tolod. ha igy ut el, akkor gyalogos vagy, es o a hibas. azt nem tudom hogy akkor inditanak-e eljarast a sofor ellen ha bringaval gurulsz at.

a neccesebb keresztezodesekben leszallok a bicorol, es tolom, bar en csaj vagyok es felek az autosoktol, eleg orultek tudnak lenni neha :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:53, 19-10-2008 
metalhead

spin: persze hogy jobb, ha előbb ottvagyok. valahol ez volna a tekerés lényege :)

linda: de azért ehhez tegyük hozzá, hogy olyan krónikus szabályszegőkkel csak elvétve találkozol négy keréken, mint amilyen mondjuk a bringás futár.. egyébként ha hányok-vetek, akkor arra jutok, hogy bizony kerekezők közt is legalább ugyanannyi a baromállat, mint autóéknál. ha nem több.

(legutóbbi ilyen: lány alig 10 km/h-val cammog előttem a körúton, nem tudom, kikerüljem-e kockáztatva mindkettőnk testi épségét, vagy cammogjak én is mögötte, azzal is kockáztatva mindkettőnk testi épségét. szar ügy. körúton nyélen kell rakni, aki meg erre nem hajlandó, annak ott vannak a szenzációs mellékutcák.)

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:49, 19-10-2008 
ujonc

linda wrote:
en ugy tudom hogy a zebran nem is mehetnel at bringaval, csak ha tolod.

nagyon is jól tudod. sőt, ebből az is következik, hogy nincs elsőbbséged, amikor át akarsz tekerni a zebrán: tehát ha mégis áttekersz, és elütnek, akkor te vagy a hibás, mert nem adtad meg az elsőbbséget az autónak. mindezt onnan tudom, hogy a kresz vizsgámon pont belefutottam egy ilyen problémába.. és ott autósként én jöttem ki jól a dologból.

persze a bringámról én se szállok le sose..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 19-10-2008 
souljah

phreek wrote:
körúton nyélen kell rakni, aki meg erre nem hajlandó, annak ott vannak a szenzációs mellékutcák.)

igazad van, tény, hogy fel kell venni a ritmust, de soha nem fogod tudni felvenni a versenyt mr. diesel gépezetével
én se szoktam odatenni, haladok a saját tempómban, nem az övéké az utca hej

de mivel már erről a témáról szétflameltük a topicot többször is, ezért befejezem, marad minden a régiben ugyis
criticalmass-al is csak azt érjük el, hogy lezárják a várost, az autósok meg mégjobban anyáznak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 19-10-2008 
metalhead

ellenben egy nightridingra elmehetnénk valamikor, szombat esténként van indulás a gödörtől.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:57, 19-10-2008 
allnightbreakz

phreek wrote:
legutóbbi ilyen: lány alig 10 km/h-val cammog előttem a körúton, nem tudom, kikerüljem-e kockáztatva mindkettőnk testi épségét, vagy cammogjak én is mögötte, azzal is kockáztatva mindkettőnk testi épségét. szar ügy.

ezert jo ha pirosat kapsz a koruton, mert ott lehet elozni ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:06, 19-10-2008 
souljah

phreek wrote:
ellenben egy nightridingra elmehetnénk valamikor, szombat esténként van indulás a gödörtől.

mostanában szombat este én alszom :D

mehetünk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:59, 20-10-2008 
son of nitrous

zakson wrote:
linda wrote:
en ugy tudom hogy a zebran nem is mehetnel at bringaval, csak ha tolod.

nagyon is jól tudod. sőt, ebből az is következik, hogy nincs elsőbbséged, amikor át akarsz tekerni a zebrán: tehát ha mégis áttekersz, és elütnek, akkor te vagy a hibás, mert nem adtad meg az elsőbbséget az autónak. mindezt onnan tudom, hogy a kresz vizsgámon pont belefutottam egy ilyen problémába.. és ott autósként én jöttem ki jól a dologból.

persze a bringámról én se szállok le sose..

akkor jól mondta a sofőr, legalább is azt hiszem, vmi ilyesmit mondott, amikor bevártam a megállóban, nem értettem pontosan, mert az első kb. 6 foga nem volt meg:)
Ennek ellenére nem szállok le én se a bringáról zebrán..., de ha majd elütnek, akkor nem anyázok annyira ("persze")..., de remélem nem fognak!
Én még csak 2-3 hete biciklizek, de én még inkább a járdán és főleg biciklis úton oldom meg, teljesen jó így is, nem tudom minek pörögnek az emberek, hogy nem lehet haladni! Normál tempóban max. 15-20 perc alatt a Margit híd budai hídfőtől a Wesselényi u-ban lehet lenni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:09, 20-10-2008 
original nuttah

Burny wrote:
Én még csak 2-3 hete biciklizek, de én még inkább a járdán és főleg biciklis úton oldom meg, teljesen jó így is, nem tudom minek pörögnek az emberek, hogy nem lehet haladni! Normál tempóban max. 15-20 perc alatt a Margit híd budai hídfőtől a Wesselényi u-ban lehet lenni

na ez a baj, a futarok es a furgebb bringasok 10 perc alatt teszik meg ezt az utat kb : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:14, 20-10-2008 
son of nitrous

linda wrote:
Burny wrote:

na ez a baj, a futarok es a furgebb bringasok 10 perc alatt teszik meg ezt az utat kb : )

OK, de ez kinek baj???
Melóba menet nem akarom szétizzadni magam és nem azon a tíz percen múlik az aznapi boldogságom;)
Igy lőttem be, hogy ennyi idő alatt érek be...! Ha nagyon akarnék sokkal gyorsabban is ottlehetnék;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:20, 20-10-2008 
original nuttah

ez azoknak baj akik jobb kondival tekernek vagy epp sietnek valahova.
a koruton nem tudsz bringaskent bringast elozni, boven eletveszely igy is ott tekerni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 20-10-2008 
ujonc

linda wrote:
a koruton nem tudsz bringaskent bringast elozni, boven eletveszely igy is ott tekerni.

ugyan, kérlek, egyrészt ne stresszeld Burnyt (neki üdv a klubban), masreszt gondolom te se ugy kezdted, mint Armstrong, harmadrészt pedig: a 10 perc alatt odaérők nevében állíthatom, hogy bárkit magabiztosan megelőzök a pesti forgalomban bármilyen körülmények között. egyáltalán nem bánom, ha lassabban tekerő mögé érek. ha lány, akkor kicsit maradok nézelődni, ha srác, akkor meg kikerülöm.
és mindenkinek örülök, akit bringázni látok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:57, 20-10-2008 
original nuttah

zakson wrote:
linda wrote:

ugyan, kérlek, egyrészt ne stresszeld Burnyt (neki üdv a klubban), masreszt gondolom te se ugy kezdted, mint Armstrong, harmadrészt pedig: a 10 perc alatt odaérők nevében állíthatom, hogy bárkit magabiztosan megelőzök a pesti forgalomban bármilyen körülmények között. egyáltalán nem bánom, ha lassabban tekerő mögé érek. ha lány, akkor kicsit maradok nézelődni, ha srác, akkor meg kikerülöm.

jaj nem akartam stresszelni!
en sem vagyok armstrong, nem is megyek a koruton : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:01, 20-10-2008 
son of nitrous

linda wrote:
zakson wrote:
linda wrote:

jaj nem akartam stresszelni!
en sem vagyok armstrong, nem is megyek a koruton : )

nem stresszeltek egyálatlán;)
egyenlőre elég nekem a budai rakpart-lánchíd-deák-wesselényi + astoria-vásárcsarnok útvonal..., itt pedig nincs sok para:)

más:

ha van egy nagyon régi versenycanga, azt hol érdemes átnézetni, esetleg felújítani, egyenes kormányt rátetetni és a váltókat felhozni a kormányra?
fater talált a pincéjükben vmi régi peugeot bringát, gondoltam megnézetem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:26, 20-10-2008 
souljah

sok pénzbe lesz az
az egyenes kormányt te is meg tudod oldani, vegyél egy egyenes kormányt, fűrészeld le (mert azért keskenyebben jobban néz ki, és el is férsz kis helyen) és tegyél rá ilyesmi fékkarokat:

Image

ennek párját megkapod 4 ropiért kb
a váltó már nehezebb ügy, fékváltókarok drágák
szedegesd össze az alkatrészeket, csak sajna bele lehet kattanni
én már a harmadik bringámat szeretném összerakni és sose lesz készen egyik se :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 20-10-2008 
metalhead

linda wrote:
Burny wrote:

legjobb munkábajárási időm deák-moszkva viszonylaton, margithídon át 16 perc.
ugyanezt visszafelé lánchíd irányban sikerült abszolválnom 9 perc alatt is, de akkor be voltam sörözve :)

körúton meg nem olyan veszélyes rakni neki, mint amennyire annak látszik. magabiztosan kell menni, minél egyenesebb nyomvonalon, esetenként elfoglalni a teljes külső sávot, és akkor tényezőként vesznek figyelembe. sokkal több gondom akadt az oly' biztonságosnak tartott jobbkezes mellékutcákban a figyelmetlen faszokkal. akkor már inkább a körút, ahol tudsz haladni jól, és figyelnek is rád. nekem legalábbis ez a tapasztalatom budapesti bringáslétem kemény harmadik hetében.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:45, 20-10-2008 
zee german

phreek wrote:
körúton meg nem olyan veszélyes rakni neki, mint amennyire annak látszik. magabiztosan kell menni, minél egyenesebb nyomvonalon, esetenként elfoglalni a teljes külső sávot, és akkor tényezőként vesznek figyelembe.

ja annyit meg hozzatennek hogy kozepen a felezosavon sztem sokkal biztonsagosabb mint szelen ahol barmikor radnyithatnak egy ajtot. mondjuk eleinte sokkal felelmetesebb is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:11, 20-10-2008 
original nuttah

Burny wrote:
más:

ha van egy nagyon régi versenycanga, azt hol érdemes átnézetni, esetleg felújítani, egyenes kormányt rátetetni és a váltókat felhozni a kormányra?
fater talált a pincéjükben vmi régi peugeot bringát, gondoltam megnézetem...

olcsóbban kijössz, ha veszel egy használt, de újabbat.
nagyon nem mindegy az a pár kiló különbség a régi acél
és a mostani alumínium bringák között. lehet hogy nem olyan
menő mint az ezer éves lerohadt peugeot meg puch-ok de
gondolj arra hogy milyen fejük van azok tulajainak amikor
viszik fel a kerót a negyedikre :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:13, 20-10-2008 
metalhead

na igen az én rotim pillekönnyű

Image

sikerült már vele esni, kicsit túlszálltam vele kanyarban, de szerencsére nem lett baja, alávetődtem és megvédtem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:22, 20-10-2008 
souljah

matykó: word, viszont nemhiszem, hogy a súlyokkal akar játszani, inkább jó dolog építgetni, barkácsolni egy régi bringát

lizi: basszus neked milyen bringád van, tejóég, ezt nem is mondtad, anyám de szép, mikor lehet háztűznézőbe menni? :perv:

magányos a malim, pont egy ilyen peros menyecske kéne neki :D

Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 139  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]