i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:23, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:13, 21-10-2008 
ujonc

szerintem az előbbiek fényében nem baj, ha néha kisebb a hely... de nyilván csak találgatok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:56, 21-10-2008 
original nuttah

kavics wrote:
Azt meg csak halkan jegyzem meg, ami sztem leginkább hígítja itt 1-2 buli társaságát, az a lányoknak 10-ig ingyenes akció :fog:

ez így van. nagyjából én is ezt hagytam figyelmen kívül szombaton. mindig csak oda lyukadunk ki h az ivás a lényeg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 21-10-2008 
poszthumusz

flynnel értek egyet, csak még hozzátenném, hogy szerintem meg a Merlin egy szar hely. ráadásul az a yuppie massza ami elözönli minden hétvégén, megöli ezeket a bulikat.
mindig van alternatíva, csak keresni kell.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:58, 21-10-2008 
pokemon

képek?? láttam jópár fotóst

-ja, csak kár hogy breakbeat.
-ööö... ez nem breakbeat.
-figyi,amire nem tudok így táncolni(bemutatja az xlépéseket), az nálam breakbeat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 21-10-2008 
ujonc

ezaz! képeket a népnek!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:10, 22-10-2008 
partiarc

plastik wrote:
flynnel értek egyet, csak még hozzátenném, hogy szerintem meg a Merlin egy szar hely. ráadásul az a yuppie massza ami elözönli minden hétvégén, megöli ezeket a bulikat.

De miert van az, hogy a James Pants-et nem ozonlotte el a "yuppie massza", a Bonobot meg ezek szerint igen (az utobbin nem voltam)? Ezek szerint egyertelmu, hogy nem a Merlin, mint helyszin a donto, hanem a zene.
Megmondom miert van ez igy: mert van egy kibaszott undorito szubkultura Magyarorszagon, az ugynevezett harmadvonalbeli hulyegyerekek gyulekezete, amelyiknek fingja nincs, mi az, hogy jo zene, fingja nincs mi az, hogy jo buli, viszont minden fost nagykanallal megeszik, ami megfelel a kilencvenes evekben leragadt, szanalmas kelet-europai izlesenek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 22-10-2008 
impulsecreator.hu

(az ev comeback-je, udv ujra itt!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:28, 22-10-2008 
poszthumusz

matulageci wrote:
plastik wrote:

De miert van az, hogy a James Pants-et nem ozonlotte el a "yuppie massza", a Bonobot meg ezek szerint igen (az utobbin nem voltam)? Ezek szerint egyertelmu, hogy nem a Merlin, mint helyszin a donto, hanem a zene.
Megmondom miert van ez igy: mert van egy kibaszott undorito szubkultura Magyarorszagon, az ugynevezett harmadvonalbeli hulyegyerekek gyulekezete, amelyiknek fingja nincs, mi az, hogy jo zene, fingja nincs mi az, hogy jo buli, viszont minden fost nagykanallal megeszik, ami megfelel a kilencvenes evekben leragadt, szanalmas kelet-europai izlesenek.

te komolyan gondolod, hogy a 2000 emberből 300-nál több hallott már bármit Bonobótól?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:45, 22-10-2008 
partiarc

plastik wrote:
te komolyan gondolod, hogy a 2000 emberből 300-nál több hallott már bármit Bonobótól?

Nem feltetlenul, de valami haverjuk igen, es ezzel a haverjukkal a kilencvenes evekben meg egyutt piszelgettek valami DJ Krush-lemezre, es a haverjuk mondta, hogy ez a Bonobo is olyan, es akkor ok mondtak a nyomorult ceguknel a marketinges csajoknak, hogy lesz este egy szupermeno koncert a Merlinben, es akkor lementek mindannyian. Vagy magyarazd meg mashogy, hogy az elozo ket BTJ-rendezveny kongott az uressegtol, ez meg nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:55, 22-10-2008 
metalhead

isten ments, hogy otthonhallgatásra buzdítanék bárkit (illetve persze arra is), ezeknek a dolgoknak igenis el kell jutniuk a nagy büdös szubkulturális valóságba, le kell tuszakolni őket a torkokon. ha erre az a megoldás, hogy a legnagyobb létszámvárományos estek beugróinak seggére rá kell verni még egy ötszázassal, ám legyen, igenis dolgozzon szépen a szabadpiac, fizessék meg a morcheebások meg a deephazzesek a mi szórakozásunkat :twisted:

na tessék, geci voltam. kellett felbukkannia a bedének.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:39, 22-10-2008 

gergo wrote:
(az ev comeback-je, udv ujra itt!)

:slayer: igen-igen!
amúgy meg hülyék, ezt a zenét hallgassátok, mert ez a világverő, játszotta is a legutolsó, súlyosan ritkán látogatott BTJ-en az este _második (itthon) legnevesebb_ fellépője, az angolai születésű, Lisszabonban élő Miguel Bello (aka Mike Stellar), ha meg nem tetszene, akkor bekaphatja mindenki, mélyen: régibrazildal

(nem kérek elnézést, kapja be mindenki, except suhaid, aki felé megy a respect és hajrá)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:40, 22-10-2008 

:combo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:49, 22-10-2008 
jazz turbulence

matulageci wrote:
plastik wrote:

Nem feltetlenul, de valami haverjuk igen, es ezzel a haverjukkal a kilencvenes evekben meg egyutt piszelgettek valami DJ Krush-lemezre, es a haverjuk mondta, hogy ez a Bonobo is olyan, es akkor ok mondtak a nyomorult ceguknel a marketinges csajoknak, hogy lesz este egy szupermeno koncert a Merlinben, es akkor lementek mindannyian. Vagy magyarazd meg mashogy, hogy az elozo ket BTJ-rendezveny kongott az uressegtol, ez meg nem.

van ez az effektus, láttunk is már ilyet közelről de az a helyzet h aránylag kurvajó közönség volt szombaton. Még talán vasárnap is. pl a Phreek is ott volt! (Phreek a "tuszakolás" szó már Stahl Judittól is sok volt a főzős műsorban). Szóval most nem a műkörömépítők suttogópropagandája szedte össze az embereket.
Másrészt a kilencevenes évek védelmére kelnék, le kell szögezzem: jó a Krush, jó a triphop, jó az akkori dzsungel, hiphopokról, házakról, rokkról nem is beszélve. továbbmegyek: a nujazz is kibaszott jó, 10éve nem hallgatott lemezeimet veszem elő mostnában a lejárt szavatosságú zenéket tároló polcomról.. jó volt akkor píszelni, és fílingelni, igazi aranykor volt és méltán. a popzene is sokkal erősebb volt mint most. A pankok még hellyel közzel pankok voltak, a diszkósok meg diszkósok. tökre megértem a fiatalsága utolsó éveit rúgó lakosságot, hogy oda vágyik vissza. még ettől jobban is vissza fog az tuti. Valdi is dr. albános bulikon csápol tavaszi tekercsnek öltözve - ki hitte volna ezt itt 5 éve..
nade attól még eljöhetne néhány ember a mostani dolgokra is. legalább a fiatalok.

Tomanek 4 real, a szemem láttára részegedett le ma este, majd énekelte minden útjába kerülőnek a zumzum-kapuéra számot :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:47, 22-10-2008 

never mind, bocs (szerk, ne írjatok részegen)

Last edited by tomanek on 03:50, 23-10-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:02, 22-10-2008 
ujonc

matulageci wrote:
plastik wrote:

ez így van.
viszont lehet, hogy akkor most én emlékszem rosszul, de a pants alatt is többen voltak kint, mint bent. nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 22-10-2008 
metalhead

szerintem nem a 90-es évek földalatti zenéje lett itt leírva, hanem az a folyamat, ahogyan azok átszüremkedtek a hamvas generációkba lefelé, vagy a műkörömépítők felé oldalirányba. sokkal inkább szól ez az egész alázatról, s még inkább a lelkesedés meg(nem)létéről. arról, hogy 98-ban ténylegesen ittuk a palotai által felrakott lemezek minden egyes frekvenciáját, ma meg egyesek összenéznek a hajós krush alatt, hogy tebazmeg, hiszen ez japán. na ez a kurvára szomorú.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:21, 22-10-2008 
original nuttah

tomanek wrote:
régibrazildal

fruhúúú :ghost:

http://budabeats.com
03.28. fogashaz
04.11. mika
04.12. nappali
04.26. fogaskert
04.30. gmk
05.01. fogashaz
05.17. volt music bar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 22-10-2008 
souljah

phreek wrote:
szerintem nem a 90-es évek földalatti zenéje lett itt leírva...

Kurva sok az informacio, sok az inger, nehezen szelektalnak a fejatalok, Eppen ezert feluletes is marad az a [zenei]tudas amivel rendelkeznek. Matulagecnek es neked [ bar nem tudom hany eves vagy csak tippelek ] is konnyebb volt a "kevesebb" de ertekesebbnek tuno [nekem ertekesebb] zenen szocializalodni mint a mostani tulkinalaton es igy nem csoda hogy a gozuk nincs ki az aki jatszik. Es igen persze hivhatjuk ezt zenei igenytelensegnek mert az.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 22-10-2008 
partiarc

tr wrote:
phreek wrote:
szerintem nem a 90-es évek földalatti zenéje lett itt leírva...

Kurva sok az informacio, sok az inger, nehezen szelektalnak a fejatalok, Eppen ezert feluletes is marad az a [zenei]tudas amivel rendelkeznek. Matulagecnek es neked [ bar nem tudom hany eves vagy csak tippelek ] is konnyebb volt a "kevesebb" de ertekesebbnek tuno [nekem ertekesebb] zenen szocializalodni mint a mostani tulkinalaton es igy nem csoda hogy a gozuk nincs ki az aki jatszik. Es igen persze hivhatjuk ezt zenei igenytelensegnek mert az.

De hat ez is csak Magyarorszagon van igy, Ajropaban eppen hogy mindenki csak egyre jobban ert a zenehez, mert nem lustak es nem fosnak be a sok informaciotol, hanem csak meg kivancsiabbak lesznek. Legalabbis a normalisabbja. Lasd meg:

http://www.stlyrics.com/songs/l/lcdsoun ... 63764.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 22-10-2008 
souljah

matulageci wrote:
De hat ez is csak Magyarorszagon van igy, Ajropaban eppen hogy mindenki csak egyre jobban ert a zenehez, mert nem lustak es nem fosnak be a sok informaciotol, hanem csak meg kivancsiabbak lesznek. Legalabbis a normalisabbja. Lasd meg:

http://www.stlyrics.com/songs/l/lcdsoun ... 63764.html

Igen, ide sok. Mivel zenekultura mint olyan itt, nem letezik. [ pedig a net tokeletesen jo platform ezen "tudas" megszerzesenek ]
Nalunk vegervenyesen dugaba dolt ez a a kilencvenes evek kozepen/vegen amikor az elektronika illetve a dj kultura szepen elkezdte atvenni a foszerepet.
Egy mai tizen[huszon]evesnek - tisztelet a kivetelnek - egyszeruen goze nincs arrol hogy ki volt m.mclaren, mi a pixies, vagy hogy elorebb menjek kik voltak a velvet underground es hogy milyen hatassal van ez most pl arra, amit lehet hogy eppen hallgatnak.
Minek is lenne? Fontosabb hogy milyen a ruhad, az alakod, hany emberrel tudsz picsogni es kb semmit nem kozolni, illetve megjelenni es kesobb elmondani hogy igen ott voltam. A zene egyertelmuen hatterbe szorul, teljsen mindegy hogy tudod e a hallottakat kotni valahova vagy nem.
Es igen, vegtere is nem varhato el mindenkitol, viszont sajnos az erdeklodo is kinosan kevesnek tunik.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]