i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:26, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 353 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:53, 23-10-2008 
autorun.hu

istenem. miért ilyen nehéz a felfogásotok. engem nem az zavar, hogy bulitok lesz, hanem az, hogy miért kellett, ezt egymás mellé pakolni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 23-10-2008 
ujonc

gergo: érthetem még úgy is, hogy szerinted ciki, ha az embernek megvan a napi teendője negyedévre előre :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 23-10-2008 
impulsecreator.hu

stabile wrote:
gergo wrote:
devrandom wrote:
gergo wrote:
annyira sok a dolog, hogy nincs ido egy kis respektet mutatni a kecskemeten sokkal meghatarozobb szervezo iranyaba? full ciki.

mutass rá kérlek, hol voltam "irrespektív". úgy konkrétan. mert, ha azzal, hogy most regeltem, mert így hozta a sors, akkor sajnos nem tudok segíteni. azért ui. nem tartozom bocsánatkéréssel. azért sem tartoznék, ha holnap regelnék, vagy jövő hónapban.

probald meg ujra ertelmezni a postom, aztan hivd fel komixot
radferne egy-ket alapveto lecke partyszervezes teren
másra meg tanulás, hogy ez tiszta vereseny, szabad piac, nem Komix egyeduralma, amiben azt hiszi , hogy monopol off. Mint a homokozóban.. addide nem adom, megmondalak

persze, szabad piac van, de sztem nem is arrol van szo, hogy komix egyeduralomra szeretne torni, hanem hogy a kommunikacio hianyaban (amit igenis nektek kell kezdemenyezni) mindketten szopni fogtok

de hat mindenki a sajat karan tanul, en csak azt sajnalom, hogy ebbe belekevertek mast is

es ezzel be is fejeznem a tarsalgast, mert egyertelmu, hogy retardaltakkal allok szemben
(azert remelem egyszer raeszmeltek, hogy egy olyan kis varos, mint kecskemet hosszutavon nem tudja elviselni az altalatok "szabad piac"nak nevezett faszkodast [de meg budapest sem minden esetben], es elkezdtek egyuttmukodni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 23-10-2008 
ujonc

gergo: imho nem törvényszerű, hogy bárki is szopni fog. persze az ettől való zsigerből történő parázás kihozza a formát az emberből, azt látom. fejezzed abba nyugodtan a társalgást, így csinosabb hangsúlyt kap a tételed, mely szerint a kommunikáció fontos dolog.

a személyeskedést köszönöm szépen, elfér a többi között, ne aggódj. gratulálok széleskörű bölcsességedhez - nyilván az élet adta -, hogy tcp/ip fölött is detektálod a retardáltakat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 23-10-2008 
ujonc

mi nemmentünk lehúzni mások buliját vagy pocskondiázni, esetleg így legyen tisztelet vagy kommunikáció, nem ellentmondásos ez?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 23-10-2008 
braindeath

milyen jellegu tiszteletet varsz el egyebkent, amikor X ev alatt nem sikerult egy botranymentes bulit sem leszerveznetek draga levo baratoddal, illetve koprodukalni sem sikerult akar djkent akar maskent egyetlen normalis buliban sem?

egyebkent devrandom rendkivul hatasos, ahogy ezzel a kimert stilussal probalsz ertelmi folenyt sugallni.

ja nem, nem az.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 23-10-2008 
son of nitrous

devrandom : te tényleg gyökér vagy.

amugy meg : :jerry: :ban: :ban: :ban:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 23-10-2008 
droid

Igaza van most az idosebbeknek, tenyleg az ujaknak kell faggatni az elso par alkalommal a regebbieket. Azt meg nem hiszem, h nem tudtad volna Komix-ot pl. megtalalni. Nem baszogatas, de a "szabad verseny" nem a 2. bulinal kezdodik, ha adsz egy kis alazatot lehet kapsz visszafele is...

http://www.myspace.com/masaattila
http://www.flickr.com/photos/masatee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:37, 23-10-2008 
ujonc

boby: a meglátásod már majdnem jó. nem kívánok érzelmeket vinni a dologba, inkább csak kíváncsi vagyok ki mit gondolhat. ebben valamelyest segít, hogy ki mit írkál. az, hogy kimért vagyok, az az én dolgom. a szellemi fölény (huhh) kifejezés szerintem csak benned merült fel.

gzs: ne hízelegj, sosem kaphatsz meg :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 23-10-2008 
ujonc

masa wrote:
Igaza van most az idosebbeknek, tenyleg az ujaknak kell faggatni az elso par alkalommal a regebbieket. Azt meg nem hiszem, h nem tudtad volna Komix-ot pl. megtalalni. Nem baszogatas, de a "szabad verseny" nem a 2. bulinal kezdodik, ha adsz egy kis alazatot lehet kapsz visszafele is...

Ha azt feltételezzük, hogy annak tudatában véstük kőbe a november 22-i dátumot, hogy az Autorun annak előestéjén ünnepli a szülinapját, akkor tökéletesen igazad van. Gyorsan megjegyzem: nem ez történt.

Amúgy is helytálló a megállapítás, csak tudod, amikor nekimentünk a második eseménynek, még híre sem volt Komixék örömzenéjének. Idejekorán rápacsiztunk az időpontra az érintettekkel, és csak aztán jött a meglepi.

Sajnálom, hogy ez pár embernek kedvét szegte - szerintem fölöslegesen. Kecsót sokan kis városnak tartják, hogy ezt elviselje és valahogy nekem még sincs kedvem emiatt halálra idegeskednem magam. Kicsit horzsol a szitu, azt viszont nem értem, miért is lenne eleve kizárt, hogy a szóban forgó hétvége felettébb okés kis hétvége legyen...? Teszem azt mindenki számára :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 23-10-2008 
partiarc

devrandom wrote:
azt viszont nem értem, miért is lenne eleve kizárt, hogy a szóban forgó hétvége felettébb okés kis hétvége legyen...? Teszem azt mindenki számára :)

tudod vannak olyan emberek akik nem engedhetik meg maguknak hogy pénteken és szombaton is elmenjenek bulizni
így ők most választani fognak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:50, 23-10-2008 
ujonc

dodo wrote:
devrandom wrote:
azt viszont nem értem, miért is lenne eleve kizárt, hogy a szóban forgó hétvége felettébb okés kis hétvége legyen...? Teszem azt mindenki számára :)

tudod vannak olyan emberek akik nem engedhetik meg maguknak hogy pénteken és szombaton is elmenjenek bulizni
így ők most választani fognak

olyan emberek is vannak, akik egyáltalán nem engedhetik meg maguknak, hogy bulizzanak. mégis vannak bulik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:18, 24-10-2008 
partiarc

alapvetoen, a stilussal van baj amit barmilyen partyszervezo mivoltotokban megengedtek magatoknak barmilyen forumrol legyen szo.
ezen kivul az h nem veszitek figyelembe nalatok regebb ota, a sajat varosotokban mukodo csapatnak a szuletesnapjat nem szep dolog.foleg ha azt nezzuk h az autorun crew sosem szervezett az elottuk ott mukodo ES csapatra, pedig reza budapesti lakos, nem is kecskemeti es megis megtudtak beszelni...mindig.szerintem a korrektseg viszont jogosan elvarhato toletek, felejuk.

gondolkozzatok el.es vegyetek vissza az arcotokbol.pesten csinalnatok ezt, ennyivel nem usznatok meg...

ha ez meg volt, jo buliszervezest kivanok.

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:27, 24-10-2008 
ujonc

komix wrote:
Azok az emberek akik játszanak a bulidban (az elsőn és ezen is) nyilván a "stáb" részét képezik nemde ? Akkor kérdezd őket nagyfőnök. És igen elvárom, hogy Ti keressetek meg, úgy érzem 3+ év aktív szervezői múlt indokolttá teszi ezt.

Elnézést, ez a post tökéletesen elkerülte a figyelmem egészen mostanáig.

Az első felére reagálván: nem, nem törvényszerű. A második fele teljesen rendben van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:47, 24-10-2008 
ujonc

boby wrote:
illetve koprodukalni sem sikerult akar djkent akar maskent egyetlen normalis buliban sem?
hű..ez nekem szólt? 360°-ban osztod az észt?:asskiss:
ne legyetek már ennyire betojva, ha van miér, akkor legyetek, de közötök az nincs, így ennyi,
személyszerint ha mindenki ien okos és nagymúltú akkor itt a szünet, lehet menni dolgozni, nem a másikat piszkálni :arrow:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:55, 24-10-2008 
NewCityBass

haver , ti ennek az egésznek az elvi részét nem értitek vagy nem akarjátok megérteni :?
bocs az offért

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:06, 24-10-2008 
braindeath

stabile wrote:
boby wrote:
illetve koprodukalni sem sikerult akar djkent akar maskent egyetlen normalis buliban sem?
ne legyetek már ennyire betojva, ha van miér, akkor legyetek, de közötök az nincs, így ennyi,
személyszerint ha mindenki ien okos és nagymúltú akkor itt a szünet, lehet menni dolgozni, nem a másikat piszkálni :arrow:

szolhatott volna levo haverodnak is, csak ugy latszik, te vagy a szocso

ideje lenne eszrevenni azt, hogy azert nem jar "tisztelet", hogy kiirod iwiwre hogy "producer/dj" meg "studio" aztan raulsz egy lemeztaskara, vagy odaallsz a pc-speaker meg a szintid melle lefotozni magad, ezt a szart legfeljebb a gimis csajok veszik be

ugyhogy ha majd huszad annyi alkalommal jatszottal/jatszottatok bulin, vagy csinaltal bulit mint a masik csapat, utana varj el toluk "tiszteletet", meg magyarazzal nekik szabadversenyrol felhaborodva.. es amig ez nem valosul meg, addig szegyelld el magad ha a szuletesnapjukkal egy hetvegere csinalsz bulit, raadasul ilyen historyval mint ami nektek van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:08, 24-10-2008 
ujonc

nephilim wrote:
haver , ti ennek az egésznek az elvi részét nem értitek vagy nem akarjátok megérteni :?
bocs az offért
nah majd egy pogrács-party-t a hobimon rászervezek egy autorun bulira.. húú milesz itt.. az lesz a casus belli ám :korbacs:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:14, 24-10-2008 
ujonc

boby wrote:
stabile wrote:
boby wrote:

ideje lenne eszrevenni azt, hogy azert nem jar "tisztelet", hogy kiirod iwiwre hogy "producer/dj" meg "studio" aztan raulsz egy lemeztaskara, vagy odaallsz a pc-speaker meg a szintid melle lefotozni magad, ezt a szart legfeljebb a gimis csajok veszik be

ugyhogy ha majd huszad annyi alkalommal jatszottal/jatszottatok bulin, vagy csinaltal bulit mint a masik csapat, utana varj el toluk "tiszteletet", meg magyarazzal nekik szabadversenyrol felhaborodva.. es amig ez nem valosul meg, addig szegyelld el magad ha a szuletesnapjukkal egy hetvegere csinalsz bulit, raadasul ilyen historyval mint ami nektek van

te komolyan kezddek tőled félni... te kutatsz utánam? te nem érdekel,h milyen wc papírt használok? de 22-én szívesen várlak egy sörre.. ezt meg is beszélhetjük akár. :arrow:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:22, 24-10-2008 
ujonc

stabile wrote:
boby wrote:
stabile wrote:
boby wrote:

te komolyan kezddek tőled félni... te kutatsz utánam? te nem érdekel,h milyen wc papírt használok? de 22-én szívesen várlak egy sörre.. ezt meg is beszélhetjük akár. :arrow:
de ez úgy mindenkinek szól, nekem van gerincem a bárkivel tárgyalni, nem csak okoskodni a székemből.. gyere, üljünk le , vitassuk meg.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 353 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]