Drága, meg nem is tudom.
Nekem alapvetően nem igényem a logikai játék, mert nem agygörcsök miatt ülök le játszani, de ennél kb azt éreztem hogy szívja le az agyam, és szar érzés, hogy nullára fáraszt. Ettől függetlenül jó, mert gondolkozni kell stb. De nem biztos hogy erre vágyom meló után, hogy még jobban kész legyek...
Meg mondjuk még várjatok vele, most van ilyen hajtépés:
Az ok a játék egyik zeneszámában keresendő, amiben a Korán két idézete megtalálható, mely nem illeszkedik a játék világába, nem beszélve a felvetülő vallási kérdésekről - vicces kedvű fórumozóink máris LBP Koran Limited Edition-nek el is nevezték ezt a kiadást.
A dolog azért is kellemetlen a Sony számára mivel az összes, boltokba leszállított példányt vissza kellett hívnia, világszinten. Hivatalosan október 24-én lett volna a premier, azonban jelen állás szerint ez a dátum október 31-re változott Európa számára. Az időpont persze változhat, ne vegyétek készpénznek.
Én most odaadtam valakinek kipróbálni, de neki tetszett. Szóval megéri, de nem ennyiért. Várjatok vele szerintem, addigra a régiókérdés is megoldódik vagy kiderül, hogy most számít vagy nem.
A másik, meg, technikai, valami nem smakkol a psemmel. Kaptam elvileg egy új gépet a régi helyett. Naja, de a 40gigából 32volt szabad, amikor kicsomagoltuk, arról meg nem is beszélve, hogy frissítve volt az fw. Próbáltam formatálni az egészet, de nem lett több hely rajta. Szóval feladom, eladom és veszek másikat :s
Ettől függetlenül kapják be
(jah, meg a wifi kritikán aluli ennél valahogy...)
A pspt is sikerült lefagyasztani, de csak úgy jött vissza az élet csóriba, ha leszedtem az aksit (ez a hét nem az én hetem

)...de sikerült frissíteni és egész pofás a store
Úgyhogy így jártam