galvatron wrote:
Szerintem nem kell sem határidő, sem szavazás, ahhoz, hogy egy adott témára posztoljon valaki képet.
Most is működött anélkül is többeknél. Felesleges ezért flicker accountot csinálni stb.
Akár több téma is futhatna egyszerre, hogy mindenki abban ügyködhessen ami inspirálja. Ettől függetlenül még lehet véleményezni, írásban pontozni mindenki a saját értékrendje, ízlése szerint, persze csak ha akar. Mindenesetre akkor lenne jó ez a topic, ha mindenki állandóan dobálgatná a legújabb és legjobb képeit és persze kapna is érte hideget-meleget

flickr accountot azert "kell" csinalni, mert amig a topikban elvesznek a bekuldott kepek, ott megnezheted oket egyben, akar evek mulva is (pl most hirtelen felindulasbol beleneztem, es ismet felrohogtem mikra tamponos kepen, amit innen a topikbol kb 10 perc keresgeles utan halasztam volna ki)
azt hittem annak a groupnak az elonye mindenki szamara evidens, ugy latszik nem
(bar gondolom a velemenyed alakulasaban kozrejatszik az is, hogy folyamatosan elfelejted a sajat jelszavad

)
a te elkepzeleseidtol tavol all nagyon ez a topik, mivel altalanosan fotozasrol van benne szo
tehat nem lehet egy 'postolos - velemenyezos' tortenetet igazan jol kialakitani mindenfele szabalyok nelkul ott, ahol sok masrol is szo van, pl technikai hatterrol, fotomuveszekrol, stb
(a regi zene fuleidnekes kaosz-forum is ezert fuccsolt be)
szerintem a photosunday-nek igy van ertelme, ahogyan most is megy, csak sajnos a temavalasztas nagyban befolyasolja az aktivitast
a hatarido, a konkret tema es a szavazas mind motivalo erok (az lenne az igazi ha lenne meg konkret nyeremeny is

), ezek nelkul nekem konkretan se kedvem se pofam nincs bepostolni ide sajat kepeket, ugy, hogy "majd lesz valami" (es van egy olyan erzesem, hogy ezzel nem vagyok egyedul)
persze a fenti okoskodasom nem zarja ki, hogy valami olyan alakuljon amit te gondolsz, de en abban szerintem mar nem veszek reszt
pofonegyszeru temak (mint a 'pirosban') kellenenek, es akkor nem lenne semmi gond