cuu wrote:
gyurmapok wrote:
gondolom azt a sracot aki a dj pult bejaratanal aludt mar kb ekaros kozepetol kezdve..

en ennyi alvas utan full jozan allapotban sem tudom, hogy hol vagyok, nemhogy ugy..
ezt leszamitva viszont a hangulat hibatlan volt
(errol tanuskodott az a kis hormon tultenges is koze'pen:D)Szerintem azt, aki a hátsó teremben aludt a padon...

Lehet aludt előtte máshol is, de már jóideje ott leghátul volt elfeküdve. És rendkívül "kedves" ütögetéssel kezdték felébreszteni. Aztán szerencsétlen csak pislogott, sztem leginkább azt se tudta hirtelen, hogy hol van. Erre elkezdtek úgy beszélni vele, hogy az egyik őr folyamatosan rugdosta. Aztán a földön talált cigisdobozt hajította az arcába, meg utána a srác sapkáját elvette, beletörölte a lábát és utána azt is az arcába vágta... És közben így messziről nem úgy nézett ki, mintha nagyon okot adott volna rá a srác.
Aztán az egyik ilyen tesztoszterontúltengéses kijött és integetett Rokonak, h be kéne fejezni, ő meg azzal a kis ártatlan mosolyával visszaintett, h mindjárt meg táncikált, erre az a gyík neki is elkezdett mutogatni, h hülye és takarodjon, meg felment a dj pultba is keménykedni...na itt úgy döntöttünk, h akkor induljunk a kabátokért a ruhatárba mielőtt esetleg nekünk is szólnának ilyen kedvesen, h húzzuk el a belünket.