.syr wrote:
Eddig gondolkoztam , hogy miként öntsem szavakba az élményeimet. Ez nem egy "buli volt" nem is az "év / félév bulija".
Ez egy korszakot zárt le. Valaminek vége van úgy érzem.
Szerintem nem csak nekem, sokakkal beszélgettem erről, ott és akkor.
A szombaton ellátogató közönség valószínű ebben a formában, "halmazként" többet nem fog együtt bulizni. A vendégek nagy része évek óta nem volt sehol, és ez egy olyan alkalom volt amikor hazalátogattak Magyarországra, feljöttek Budapestre, lecsíptek a pelenkára való pénzből, csúsztak egyet a lakáshitel törlesztéssel és eljöttek. Nem azért mert az új album jó/nemjó, s nem azért mert szombaton szórakozni mennek, hanem, mert ebben nőttek, nőttünk fel. Együtt ugráltunk a kolesz társalgójában, amikor a tvben nyomták a come on my selector klippet. Ennek a figurának a teljes munkássága rányomta a bélyegét a zenei érdeklődésünkre.
Ennek a fickónak a koncertjére nem azért mentünk el, mert ... hanem azért mert ott kellett lennünk. Az életünk része. Még az is lehet, hogy az új album fos [nemaz], de ennek a szivarnak a koncertjén tisztelgett Magyarország az elektronikus zene előtt. Hülyén hangzik, de a techno előtt, igen.
Amúgy engem is nagyon idegesítettek azok, akik középre a "küzdőtérre" álltak be passzívkodni, és ezzel megakadályozták a közös tánc kialakulását, de megértem őket, öregek

És végül köszönöm, hogy ez a közönség koncert után megadta nekem azt az érzést a kisteremben, ami oly kevés bulin adatik meg. Évek óta nem éreztem ennyire felszabadultan magam pultban

Szombaton találkozzunk a monoban

Csak osztozni szeretnék a véleményeddel! Sikerült jól megfogalmaznod!

Nagyon jó volt...
És ami utána jött, azaz amit műveltél a pultban... Az is nagyon jó volt!
Aki ott maradt, senki sem panaszkodhatott! Kapott savat..
És még 1 fontos dolog! Köszönjük Ákos,hogy vagy nekünk, mert nincs buli nélküled! Ha mégis lenne,akkor meg hiányoznál onnan!

Ezt nem csak a zenélésedre értem, hanem a bulik szervezésére is. Ami energiát belefektetsz...
Egyenlőre senki sem tud pótolni... Nem is kell.
Nem "nyálazni" akartam,csak leírni a véleményem!
És a veszprémi Ceephax buli, hogy láthattam őt élőben..Örök élmény!
Köszi
Sajnos a szombati Mono-s bulira nem tudok elmenni...jajj..
De talán lesz még sok hasonló!