..:: Péstéé ::.. wrote:
kik ezek a csapatok?
1. Rakehell - két éve alakultak, és ők tipikusan a rotterdami, illetve magyar hc-ra mentek rá. Következő bulijuk talán valamikor tavasszal lesz.
2. Death Noize Clan Hungary - 3 éve nem csináltak bulit, ha fognak is még, csak nagyon kicsit, pedig ők is nagyon ezen a vonalon mozognának. Az osztrák "anyacég" is nagyon lent van most, ők is kis klubestekkel próbálják meg fenntartani magukat, 2005 óta nem csináltak már talán nagy bulit, habár most a legutóbbi kisbulis flyeren volt egy teaser, hogy valami készül.
és am Darkvizion is a rotterdami stilust képviseli mégis itt lesz..
A közönségvonzás törvénye miatt néha mi is kénytelenek vagyunk bizonyos kompromisszumokra. Jóval több mainstyle van a bulijainkon, mint amennyit mi szeretnénk, de ugye elsősorban nem magunknak csináljuk a bulikat, így figyelembe kell venni azt is, hogy a közönség mit szeret. Bizonyos határokon belül persze. Darkvizion ráadásul olcsó, de egy többszázezer forintos főfellépő valszeg nálunk sose lesz rotterdami. Akkor már inkább olasz. Art of Fighters, vagy valami. Hál'istennek azért elég nagy a metszet olyan téren is, hogy mainstyle is, meg nekünk is tetszik. Gondolom sokan örülnének Endymionnak, Nosferatunak, Tommyknockernek, ha ez a holnapi buli sikeres lesz, ők szerintem szépen sorban mind jöhetnek.

félreértés ne essék nem kötekedni akarok csak érdekel ez az egész és sztem nemrossz dolog a gondolatcsere:D
Nepara, nem is gondoltam kötekedésnek, a gondolatcserét meg én is támogatom. ;)