Nation2Nation wrote:
Columbot ne engedjék többet mikrofon közelébe mert élvezhetetlenné tette a szettet...
Es ez igaz az osszes reszre, amikor elkezdett szovegelni...
Szerintem a hiphop sem volt rossz, igy utolag orulok nagyon, hogy nem 9-kor kezdotott, mert csak 10-re ertem oda.
A breaks resz is kivalo volt, az electro oraban pihentem.. Sikztah nagyon ugyes, de popbitch.. Nem az en vilagom. Imadom az electrot, de egy Bassbinvisual szettnek jobban orultem volna.

Akkor talan nem kellett volna fel orat varni az elso techno szamra (Crispy bacon), onnantol meg nagyon jo zenek jottek megallas nelkul. Persze Columbo itt sem hianyozhatott, hiszen milyen szar is lett volna ha elvezhetjuk a Jaguart, muszaj volt vegigpofazni. Utana a dubstep resz szinten fantasztikus volt, a dnb-re meg elbologattam egy darabig, aztan a vegen meg ket dubstepet megvartam palotaitol (ez a cypress hill dubstep verzio kemeny).
Nagyon sok jo dj-t/szettet hallhattunk, de nalam a csajok nyertek.
Na jo, igazabol - boldog parkapcsolatban elve - ez volt a legnagyobb negativum is, mert nincs annal roszabb mikor mar hozzad jon oda egy gyonyoru lany, hogy tancoljunk, Te meg szepen elutasitod..
Az otlet nagyon jo, megvalositas is majdnem tokeletes volt, remelem lesz folytatas, koszi a bulit.