Svindler wrote:
Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:
Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:
Gec... mi van az enyemmel....
Eddig nem csinaltam ilyet,az s2000-el delay-ezek,...
Nem baj kosz,kideritem valahogy....

S2000be van effektboard-od??? Vazz az többet ér mint a full sampler:D:D:D
Az s2000-be is meg az mpc-be is...

Bassza meg a kövi nekem is egy MPC lesz, de előtte végre valahára ha minden igaz, lesznek végre rendes német vintage front moncsijaim...
snapi bazmeg. Az ócskások de jól megélhetnek belőled. Amugy igazad van. Nehogy vmi új fejlesztésű monitort vegyél. azon nem lehet wormhole soundot keverni.
én részemről maradok a finn monitorhangfalaknál.
Hát:D Az a baj hogy vagyok akkora zs*dó (no rasszizmus...), hogy én inkább biznyákolgatok, csereberélgetek, és mit ad isten, mindig találok olyat akinek az kell amim éppen van és neki meg valami vintage cucca van amiről azt se tudja a jóember mire jó, illetve mennyire kuriózum.
Csomagban van és érkezik szal elmondhatom hogy a monitorok TEC 9213 LB márkájú (google semmit nem adott ki, tehát már 10ből 6 ponttal indít

)kb 15-20 éves német dobozok lesznek, amire nekem kell (arra hogy a hangerőarányokat belöjjem, mert amugy mindenre ott a k240), arra teljesen jó lesz, és még baromi jól is néznek ki.
És hogy miért nem valami "divatos" E-Mu, Dynaudio, Adam, Genelec, KRK, neaggyisten' Behringer lesz...azér' mer' mindenkinek olyan van, pont.

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *