Na hát végre kész lett a Corebreak Hive v2.0...nagysokára. Most pikk-pakk, rend van, ahogy szeretem.
Sokat agyaltam, hogy hova tegyem a képeket, a HW topikba, vagy ide, vagy végre elindítsam már azt az "Én stúdióm képei" topikot, amit már régen szeretnék (csak ugye sokan nem posztolnának, mert "szegényes"...rá se ránts...), persze ha meg akarjátok mutogatni mi van otthon, még ha nem is sok, akkor megcsinálhatnánk...
No mindegy, egyenlőre ide jönnek a képek, szépen sorba.
(Nagyobb képekért tessenek klikkelni a kicsire...)
Semmi extra, csak egy egész képbe nem fért bele...
Elfér egymás melett Mac és Atari, szépen barátságosan...
Itt egy darabka az új rack-ből már látszik, a tervezett 16U helyett végül is 20U magas lett...
A cumók az aljában vannak, maradt még kb 10U helyem, hálaisten'...
Kicsit szemből is a tölteléket...
Úgy lett bepakolva minden, hogy a 20-asban vannak az outboardok meg egyéb cuccok, fent a 6-osban meg a hangszerek, ahol egyenlőre csak a 6400U domborít, egy JAZ Drive és egy K240 társaságában...
Azoknak akik "hátulról" szeretik...
Na akkor mégegy...
És akkor itt megint közelről-szemből a töltelék, alulról fölfelé ők vannak itt : Pioneer A119, Stage-Line CD100DJ, MF Reverb Unit, Neutrik 24PP, Fostex 2016, DOD 866XXL v2, DIY SCSI Unit...
Ami már nem látszik az a SCSI Unit tetjén fekvő Casio Casiotone MT-11 gyerekszinti, illetve ugye fentebb az Ultra...
Ez meg a sample sarok, 2darab DP510-es Taya (

), és egy kemény 3500Ft-os Monacor keverő...

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *