Tyű!Előszöris boldog új évet.hát mint írtam is úgy volt kihagyós.ehelyett lett megjelenés.meg nagynagy meglepetés h mennyi exkecskemétmassive tag megjelent

sztem aki ott volt jól érezte magát.aki nem,biztos az is.de mindenkinek szive joga eldönteni h hol tölti az idejét...és hát volt szerencsém vendéglátásban dolgozni kis időt.az első amit mondott a főnök,hogy a vendégnek mindig igaza van és h bármit is mondjon én mindig higadtan és úgy reagáljak,hogy véletlenül se sértsem meg.mert a
vendégnek mindig igaza van...nem is nagyon tudom mire vélni ezt az anyázós hangnemet..várható volt,hogy mivel pesten nívósabb buli volt és idén nem fesztivál keretein belül történt a szervezés(ahol a dnb-n kívül kispál,meg mittomén-de a magyar könnyűzenei élet krémje

fellép) ,ezért kevesebben lesznek.nem is nagyon értettem már akkor sem h 1.mért kell külhoni fellépő?suncitymassive is teljesen elég lett volna.2.ha meg akarja mozgatni vki az embereket,legalább olyan nevű fellépő kell,mint audio volt anno ih-ban.és ma azért van 1pár felkapott dj,akik közül 1 biztosan vállalta volna a fellépést..(emberi áron..)de a legkiégetőbbb,hogy nem annak örül a szervező h akik ott voltak azok jól érezték magukat(és 1ébként 1-2 fele elkezdtek szállingózni az emberek),hanem azon rínak h mért nem voltak többen..főleg azután,hogy olyan bulikon,mint pl nyáron úszóházon,amikor tényleg 1 teremtett lélekkel se kellett több annyian voltak,akkor kb 4kor jön a bejelentés,hogy vége a bulinak.én se éltem meg túl jó azt az esetet.fasza volt mattrészegen busz+állóban várni..ráadásul nem ez volt az 1etlen.lehet h megunták..és ez talán 1 kis magyarázat arra(de még lenne sok,csak jön majd megint a leugatás irányomba is h kussoljak

),hogy mért nem látogatják a bulikat azok ,de legalábbis annyian,mint anno...