bassbinvisual wrote:
nihilist wrote:
ha a te számodat játsza a rádió azért megkapod a jogdíjat. itthon gondolom a rádiók miatt lett ez az általány díj. így a rádió kivonja a felelősségét a műsorkészítők által innen onnan beszerzett zenék jogdíjjai alól. nem csak J. Zsolt az idióta. magyarországon az egész rendszer kuka úgy ahogy van. persze addig ez nem fog jó irányba változni amíg fent nevezett egyén a főnök. ő csak egy jövedelmező vállalkozást üzemeltet egy haldokló iparágban.
kene egy okos feltorekvo politikus, aki atirja a szabalyokat... valaki esetleg? akinek van ideje, agya, meg kedve harcolni egy kicsit?
Mondjuk én is ezen akadok fel egy kicsit, hogy nincs egy valamennyire etablált hazai fej, aki odaáll, és minden odamondogatás vagy anyázás nélkül elmagyaráz valami okosat.
Mondjuk röviden rávilágítva ilyen apróságokra, hogy:
* a néhai disco-zene és modern örökösei, illetve a köréjük épülö szórakozási formák az egy KULTÚRA, nem egy pályaválasztási lehetöség,
* ez a kultúra a saját csatornáin keresztül fogja kitermelni és jóváhagyni a saját reprezentánsait,
* a "DJ-szövetség" által képviselt hazug képmutató szar az egy belterjes kommunista mozgalmi csökevény, aminek semmi-de-semmi köze nincs sem a régi disco kultúrához, sem a modern elektronikus tánczenéhez, és
* a discoban fogantatott zenei kultúra mai magyarországi életbentartói (ha tetszik, ha nem) pont azok a vizsga nélküli, alternatív renitensek, akiket jeszenszki és tsa. böszen fujol.
Kíváncsi vagyok, melyik szétkokózott arcú, bepopperezett, félmeztelen, izadságban fürdö new yorki fekete meleg ment volna annó el Aratóhoz bulizni. Hallgatni kazettáról a jó kis Neotont, meg Amanda Lear-t.
Hú de baromira idegesít ez, pedig 1316,6 km-re és 22,5 évre vagyok töle... :/