'G' wrote:
Mar most boritekolhato, hogy bukas lesz.
nem halad sehova, nincs koncepcio, a hozzaerto embereket pedig folyamatosan kib*szzak a projectbol, es raadasul van egy olyan erzesem, hogy a beerkezo penzek nagy resze fennragad a fovarosban, ilyen-olyan cimszo alatt.
sohasem gondoltam volna, hogy pecs ellen leszek, de amit itt muvelnek az botrany. szegyen gyalazat. aki kicsit utanaolvas, lathatja, hogy a vezeto ertelmisegi reteg 1-2 eve kiszallt az egeszbol, az igazgatok lemondanak (a legutobbi barmot valoban kirugtak, de tul keson) es ugy en bloc minden joerzesu kulturaval foglalkozo ember menekul a projekttol. 2004-ben reszt vettem a palyazat megirasaban es 2006-ig segitettem aprosagokban.
mara eljutottunk oda, hogy minden szigoruan titkos, semmirol nem beszelhetnek (a me.szaros igazgatot azert menesztettek, mert nem kommunikalta jol az eredmenyeket - nem is voltak ugye, komoly feladat). kevesebb, mint 1 ev van vissza es egyelore csak tervek vannak az epuletekrol, lassan elkezdodik a kivitelezok palyaztatasa, majd utana patopalosan nekiallnak kiasni az alapokat. programugyileg meg szeretnek, ha mindenki ratenne a logojukat mindenhova, penz sajnos nincs. aztan elkoltik szarokra, baratokra. konkretan mar 2004-ben is azt szajkoztak, szeretnek, ha a pecsi polgarok lokalpartiotizmusbol csinalnak meg ingyen. lehetne uj szlogen kellene.
pecs 2010 - nagyon magyar