Itt tartunk most - ezt msot találtam egy dj-k ignyeit tömörítő oldalon
Szép jó napot Hölgyek és Urak!
A nevem ***** János . 8 éve foglalkozom a diszkós szakmával. Rezidens diszkós mellé szeretnék fellépést vállalni. Fél, egyórás szettekre gondolok akár többre is egy éjszaka folyamán. Addig a házigazda tud pihenőt tartani ameddig zenélek, én meg cserébe rutinban maradhatok, növelhetem azt. Mindenki jól jár.
Néhány tény:
-8 év az 8év
-zenéltem már klubbókban!(Metro Clubb, Clubb Seven, Desperado Disco, Panzió Diskó Heves stb...)
-ezért nem kérnék pénzt*
-normális jó fej ember vagyok, sok mindent meglehet velem beszélni
-ha kell profi pultom az van
Nagyon várom bulit csinálók jelentkezését, akik jónéven veszik a segítőszándékomat! E-mail:
jaca0219@freemail.hu
Üdv: Jessent Free
* ez pedig itt a csillagos rész! Akinek nem inge kérem ne vegye magára!
Ha Te egy olyan ember vagy akinek sikerült jól felbasznom az agyát azzal hogy nem kérek pénzt egy kollégámtól mert beállok helyette a pultba egy kis időre akkor üzenem NEKED a következőket:
-nem vagyok most nemrég kezdte kis hülye gyerek aki dj-nek képzeli magát!
-még a "művésznevem előtt sem írom hogy "DJ"
-nem veszem el ezzel a mutatványommal senki kenyerét, sőt megkőnyítem más dolgát!
-nyugodtan lehet próbálkozni alám tenni, úgy sem fog menni mert minden tekintettben korrekt vagyok!

figyelem a tömeget, nem vagyok beszari használni a mikit, csak eredeti CD-kel dolgozom stb...
-ha valaki még ezek után is haragszik rám mert ingyen teszem a dolgomat azt nagyon sajnálom, de a lelkiismeretem messzemenőkig tiszta!!!