Svindler wrote:
komolyan szerintetek minden jo ami kulso dobozba van?
minden szemet szart megvesztek aztan osztjatok az eszt h mekkora kiralyak vagytok. Attol h veszel egy vasat megha jot is nem lesz jobb a zened. Ezt talan ideje lenne belatni.
Szerintem ne vegyel poly800at mer a hulye gombjaitol es a szegmenses kijelzojetol egy eletre elmegy a kedved a szinti programozastol. Nekem volt egy dx7-em ami hasonlo jellegu (2 soros lcd, gombok) es hat 1 het utan meg is untam a francba
Szerintem sporolj es vegyel egy waldorf pulse+-t vagy valamit amin potik vannak(virus a,b mar eleg kedvezo aron van.) vagy rendes editor szoftver (pl alpha juno)
Azt meg mar csak csendbe merem megjegyezni h Skynet pl a q&a-ban vilagosan megfogalmazza mitol van az emu sound es hogyan lehet emulalni.
Most mondanom kellene valami csúnyát, már csak azért is, mert ilyen nagy HW mániás lévén ezt sokan el is várják tőlem, de NEM fogok, mert nincsen értelme.
Az én véleméynem hogy ha neki van X összege egy P800-ra, milyen jogon mondjam én neki azt HOGY AZ EGY SZAR, MERT ...
Énnekem volt, nekem tetszett, szerettem nagyon.
Flame-et nem akarok ebből mert okos gondolat volt a Pulse és az AJ ajánlása (szintén listások mindketten nálam), de gondolom ennél kicsit alacsonyabb a költségvetés, és konkrtan azzal sem vagy előrébb...(értsd. : hiába van csillivlii editor szoftvered, az AJ, a Pulse és a Virusok hangját is külön kell rögzítened, ergó a csavargatás élménye elmarad az editor szoftvereknek hála, viszont a vasazásból következő szopás megmarad...(midi, recording...))
És az alapkérdésre a válaszom Svindler : IGEN.
Én személy szerint szeretek MINDEN SZART ami külső dobozban van...
... nem vagyunk egyformák, de Istenem, ezért gyönyörú ez a planéta:D

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *