ja igen...a további oltogatással kapcsolatos leveleket(mert BIZTOS lesz aki még félreérti a leírtakat) személyesen várom jó? mert a fórum nem erre való szerintem... Köszi!
VerChi wrote:
:ugh: najó feladom....ahogy látom épp az nem esett le 1eseknek amit akartam! FOGJÁTOK MÁR FEL NEM AZ SZÁMÍT(számomra,és 1szót nem írtam erről)KI MIÓTA JÁR PARTYRA,vagy HÁNY ÉVES!!!!! A LÉNYEG AZ,és újra leírom, de lényegretötőbben: AMI RÉGEBBEN,(tökmind1 h. 10éve vagy 6éve) UNDERGROUND zenének számított az mostanra mondhatni divattá nőtte ki magát! Régebben nem volt a party +hirdetve TVben,Rádióban, volt 1-2plakát, meg aki ott volt az előző partyn kapott flyert. A jegyet sem kaptál pl. Vagabondban mint ahogy az előfordul...volt Afrofilia,Deep,Trancewave,Underground és ott vettél. (persze van amelyikbe még most is lehet). Leesett? nem értem mi az értelme 1más oltogatásának, ha valaki kiír valamit. Meg,hogy ki hány éves?...basszus hol vagyunk? Nem érdekel ki hány éves, csak legyen meg a józan gondolkodása...inkább legyen egy 20-22éves normális gondolkodású barátom, mint egy 28 és teljesen gyökér....(mert ilyen is van), aki pl. nem akar felnőni és nincs elképzelése az életéről...És ne mondjátok h. nem ismertek ilyet...(JA!!!ÉS EZ MEGINT NEM OLTÁS!-részemről) CSAK NEM HISZEM EL, HOGY NEM LEHET egy üzenetet normálisan megérteni, és a LEGFONTOSABB: NORMÁLISAN VÁLASZOLNI RÁ? Most én is kezdjek el itt oltogatni...BOCSI NEM FOGOK...NEM SÜLLYEDEK ODA H. valkiket fórumon oltogassak, meg ha nincs rá okom:NEM ISMEREM,SOSEM LÁTTAM nem fogom...Nekem valahogy komolyabb érvek kellenek ahhoz, hogy valakit elkezdjek OLTOGATNI!....ennyi befejeztem....
És ennek ellenére PEACE MINDENKINEK és JÓ PARTYT 20-án, bár tudtunkon kívül úgyis összefutunk...