kritikántor:) wrote:
ti nevezitek magatokat a Csongrád megye egyik legjobb dnb csapatának.. hát sztem szégyen amit műveltek .. az összes csapattag egy nagy ... gzs.. te alkoholista.. ivanhóóóó te meg ..

:D többet ne is írjak sztem.. kíváncsi vok mikor éri fel ésszel a nagy szegedi divat közönség h minek van értelme.. csak meg kell nézni a jate -s embereket mind olyan sötét mint az állat azt se tudják h miylen zene szól csak ugrál mint egy majom keverni azt megtanulhatnátok egy fokkal jobban is sztem.. mert néha vannak oylan érdekes keverések h kihullik a hajam.. meg fogjátok fel végre.. hogy nem csak az old school ragga jungle van

valahányszor elmetem .. az összes buli egy nagy sablon.. 7ről 7 re ugyan az ... nah gondolom elég volt a vélemény nyílvánításból ..Hi
na te ki a f*szom vagy? (remelem nem haragszol meg a kerdesert...) probalsz nagyon jol informaltnak tunni, de oylan dolgokat irsz amiket nem tudok elfogadni mint kritika. pedig kritikat mindig is szerettunk kapni.

viszont jo sok legbol kapott infot sikerult idefrocsognod. de ettol meg nem ertem mi bajod a smokebreakkel. eloszor is, szerintunk nem vagyunk csongrad megye finest, es soha nem allitottuk ezt. ivannal nem ertem mi a gondod. ha szerertned fejtsd ki pü-ben, mert szemelyeskedni nem itt kellene (bar nem hinnem hogy barmit is tudnal mondani, amin nem csak rohognek). raggajungle? mirol beszelsz? a legutobbi mixet hallgattad esetleg? na abban nem sok volt. bulinkban jartal? nem is tudom mikor volt utoljara olyan fellepo aki azt jatszott volna. de ha jatszott is volna valamelyik vendeg raggajungle-t, ahhoz te nagyon keves vagy, hogy megmondd ki milyen zenet jatsszon (ezt igy latatlanban megmondom).
smokebreak tobb mint 2 hete nem volt. viszont volt a heten "minosegi drum and bass" buli a tiszaparton. furcsa hogy epp ezutan irsz ilyet ide. esetleg kevered a csapatokat?

amenyi teves informacioval rendelkezel, hogy meg ezt is el tudom kepzelni.
es megis mibol gondolod hogy gzs smokebreak tag? lol. ebbol is latszik, hogy nagyon tavolrol nezed a dolgokat.
fel is veszlek a haragosok koze forumon, nyenyenye