na egy gyors értékelés h ne csak pozitív hozzászolások legyenek....az eleje lemaradt mert reméltem palotai és cadik nyomja és arrol nemkár....jöttek rushék.. reméletem alkotnak egy régi szetthez hasonlot vagy mait de akkor azt durván..hát ez ugyahogy sikerült,jo zenék de nem mind ..jo mixek de átlagosak....majd matrix aki valoban kicsit egysikura vette ,de legalább folyékony mixek is akadtak és jo volt látni ahogy élvezi(minimum igy kéne)....kegyetlen ahogy járt a szája a dobra

.........aztan jött a NEEE...palatai ur feljött megmutatta h kell kiégetni azokat akik régebb ota szeretik ezt az egészet..roppantgyenge mixek és hát lehet régebbi de böven nem a legjobb zenék...remélem lassan legalább a szervezők rájönnek h semmi értelme elhivni már partykra mert inkabb elvesz mint hozzáad..szerintem ez hiba volt kibaszott jolett volna ha blz dj-k együtt zárják az estét kb ugy ahogy ezt tették 10 éven át isszonyatjo minőségben (emlékszem sokszor vártuk a reggelt mert ők legalább biztos oda tesznek):villa: ........a fények ugyahogy rendben voltak bár nem kaptam sokkot tőlük

....a hang meg néhol elment de böven akadt olyan is amely kivetnivalot hagy maga után egy ekkora helyre ami igy megy azért lehetne még 2x durvább sett is ugy kialakitva hogy mindenhol jol szoljon minden tartományban!! ..az emeletet hagyjuk is mert semmi plusz hang ,a lentire szarabb kiadásba meg nem vok kivancsi

......de összeségében fasza ...és érdekes...azért régen jobb volt..