friss arcok, friss zenekkel, yeah

a morozusabb zenek (pl. a datmusic darabok) es a konnyedebb, "uplifting" liquidek (mint az ess tetelek, v a loose you) kozotti atjaras nekem tobbnyire nem igazan gordulekeny. torest erzek pl. a with you es a monarch, v a loose you es az everglade kozott.
vesszoparipam, es azt is leirom mindig, h tisztaban vagyok vele, h rajtam kivul mindenki tesz ra - de csak azert is ismetlem mantra szeruen, hatha ez megvaltozik egyszer -, h szerintem nem szerencses egy mixben egy lemezrol ket oldalt rakni, v egy album felet lejatszani (ot zene van a dat music 2rol, crse, nhs149, bios, deep kut lemezek mindket oldala "beszelektalodott"). gondolom friss akart lenni a mix, es nyilvan van egy keret, h adott ido alatt mennyit aldoz a zenere az ember, de szerintem nehany freak-en kivul a tobbsegnek tobbet er egy tenyleg sokszinu, nagyobbat merito szett az elmult harom-negy (v akar tobb...) honap zeneibol, mint egy feher cimkesekre kihegyezett (en legalabbis orulnek, ha ebbe az iranyba mozdulnanak a dolgok, mert az azt mutatna, h van vmi sulya, erteke a mixben szereplo daraboknak, es nem junk food jelleggel fogyasztjuk a zenet)
kekec vagyok, ha az erdekel, h mennyire lettek felpitchelve a zenek? 4-6%? nekem tobbnel is kicsit "kapkodos" a tempo - melyebb iranyzatnal szerintem meg kevesbe tesz jot nagyon felporgetni a sebesseget, mint mashol (elo mixnel velem is nem egyszer volt mar, h "elkapott a gepszij", de pont ezert figyelek legalabb otthon/radioban arra, h ne siessek sehova)
ez mar izles tema, ugyh nem kell ra reagalni, de a serum and bladerunner zeneket nem ertem, meg azt sem, h mit keresnek a creative source-on...
offtopik, de a sajat zenet kicsit nyersnek, kidolgozatlannak erzem, nem mernem allitani, h versenyben van a tobbi zenevel