isickboy wrote:
Sikerült megnézni a Véres Valentin 3D-t. Hááát nem estem össze töle, a gyilok jo, királyul szedi szét a szereplőket, a bányász figura is jol sikerült, bárk kicsit darth vaderes volt a légzése, ezen többször is felröhögtem a tömött moziban, sokak örömére

3D élmény kevés volt, és a fröccsenő vér nagyon szarul nézett ki, a vászon alján pedig semmi 3D nemvolt, nem értem mi miatt.
A sztori is ocska volt 100000 klisé, szerintem tul tinihorrora vették a dolgot, sajnálom, többször tuti nem nézem meg.
Mi is beültünk rá, hogy teszteljük a 3d életérzést. Az igazából nem is volt rossz, DE
én ekkora ocskaszar filmet idejét nem tudom, hogy mikor láttam. Egy horror film attól is lesz izgalmas, hogy a szereplők a legfélelmetesebb szituációkban olyan menekülési kisérleteket tesznek, amiket te, a néző is magadénak érzel. Namost ebben a filmben azt gondolom, hogy mindenki megérdemelte a halálát. Sőt, trancsirozhatták volna tovább is őket, ha ennyire gyökerek.
A menekülő fiatalok folyamatosan megcsúsznak mindenen, mint a bugs bunnyban, de a bányászruhábaöltözött darth vader sosem esik el. Ha lapáttal verik arcon meg sem érzi, de ha egy meztelen nő rugja fejbe, másfél métert repül.
Azon már kezdtem magam túl tenni, hogy egy tesco méretű áruházban összvissz 2 20onéves kiscsaj takarít, vevők és eladók sehol, de amikor egy szobába szorítja be őket a bányász és ők hisztériás rohamban törnek ki, az már több mint komikus volt. Eltorlaszolják az ajtót, sikongatnak, az asztalt miközben az ajtóhoz feszítik megengednek egy telefont, majd miután kezd csillapodni a szitu, megnyomják a kurvanagy piros gombot (amire az van irva, hogy ne nyomd meg) és az egész áruházban beindul a riasztó...
Így hát a film 20. percétől mi már csak röhögni bírtunk a filmen.. Nehéz volt eldönteni, hogy ez paródia vagy horror akar-e lenni.
Ki ad ilyen filmekre pénzt az rejtély. csak mert 3d? Akkor már lehet ennyire szar?