az egyetlen dolog ami nem tetszik a lostban, ahogy igy egymasra ugrasztjak a karaktereket, mint sawyert es jacket mar megint. ilyenkor mindig megerosodik bennem a tudat, hogy igazabol osszevan zarva a szigeten 40x seggfej tulelo, plussz a tobbi seggfej akik mar korabban ott voltak.
az elejen ezert tartottam elkepzelhetonek, hogy a pokolban vagy a purgatoriumban vannak... csak ott gyulhet ossze ennyi arrogans szemely.
szoval imho ez az egyetlen hibaja a lostnak, ezert hagyta abba egy csomo ismerosom is a nezeset szerintem. ->a sztori nem bontakozott eleg gyorsan, es addig is ellenszeves emberek eletebol kellett vegignezni reszleteket (a flashback-ek meg az 1-2 evadban)
other than that: en mar tultettem magam ezen, meg ha a poklos elmelet nem is lett igaz (hala az egnek mondjuk)
csak mostmar le keleltt irni foleg ezutan a regi reszeket idezo Jack vs Jim(ehe) -es jelenet utan.
ami viszont most furja az oldalam:
-hova lett Fraday
-mi tortenik Jinnel, hogy Sun majd a MAsik azsiai csavoval lesz egy agyban (ezt meg mintha a elso resz elejen lattam volna) es hogy kerul Sun is vissza az idoben... lehet, hogy csak a masik sziget ugral az idoben?
-akkor Ben nem a zuhanas soran serult meg, hanem a lapattol volt k.o

csak azert kerdem, mert mintha tobb verre emlekeznek (amikor Locke-ot odavezetik Ben eszmeletlen testehez.)
-van egy olyan erzesem - gondolom nem csak nekem, hogy a fiatal Ben kemenyen be fogja kopni Sayidot az others-öknek... abbol meg nem tudom mi fog kisulni..
-akkor ez az evad hany reszes ?