i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:08, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 289 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:00, 08-08-2001 
tactile

MI VAN mr. bede?
felfedezted a forumot??

lol

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 08-08-2001 
partiarc

tisztelt bede marton úr!

figyelmesen olvasván hozzászólásait megjegyezném, hogy nem csupa tikkansztó hőségtől felforrt agyú ember írogat a phórumokon.
szerintem nem nevelned kellene a társadalmat, hanem az esetlegesen irányodba közvetített, lelki békéd nyugalmát megzavaró megjegyzések indítékán elgondolkozni egy kicsit.

én tisztelem az értelmet, de a folytonos okoskodást kinevetem.

KAC

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 08-08-2001 
ujonc

Valdi, bazmeg, akkor bocs azért a kurva nagyokosért, szerintem tele volt szeretettel, tényleg nem gecizésből írtam, nagyokos.

Hetijegyektől nem esünk el. Szerezzek neked is?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 08-08-2001 
ujonc

Tényleg szeretlek. De nem akarok veled összejönni, mer' akkó dnb partikba kellene járnom, és akkor beteg lennék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 08-08-2001 
droid

Márton. Sven VÄTH nem pedig Sven VATH... Újságírónak kellett volna mennem vazze.. Írhatnék faszságokat és még fizetnének is érte.. Ez aztán az aranyélet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 08-08-2001 
ujonc

vazze, nem lehetek elég jó fej. Köpcös, ne tudd meg, hogy mi történne néhány böngészővel (meg a saját rendszerünkkel), ha elkezdenénk umlautos a-t írni. Meg a spanyol farkincás n betűt.

valdi, nem rángatódznék. a backstage-ben ülnék néhány doboz sörrel és röhögnék

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 08-08-2001 
droid

A magyar ékezetek nem cseszik szét a brózert csak az ä ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 08-08-2001 
ujonc

Nem a brózerrel van a fő gond, hanem a saját rendszerünkkel. A kötőjelekkel ugyanez a gáz, explorerbe csak egy bizonyos fajtát lehet írni, különben kérdőjellé változik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 08-08-2001 
partiarc

bm: inkább gondolkozz az újabb nagyszerű irományod vázlatán, mint itt osztod az észt!

písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 08-08-2001 
ujonc

Bedekoról: bár fogalmam sincs mi értelme volt bulvárhíreket idekopiznia, amit a fórumozás természetrajzáról írt, az teljesen áll - az ipc fórumra súlyozottan. A cikke olyan jó közepes nálam, modjuk ebben a témában jobban tetszett az azt megelőző (http://origo.hu/sziget/cikk9.html), amit sajnos nem tudni ki jegyez. A nagyokosos személyeskedés alighanem csúnya túlkapás volt, és most már kicsit nehéz is visszalapátolni a szart a lóba. Inkább az indoklásra kéne az energiákat fókuszálni. Väth nevének helyesírása szerintem (kelet-európai karakterkészletben gondolkodva) nem akkora blamázs (magyar nyomtatott sajtóban se nagyon láttam eddig a skandináv 'O' betű helyett a krumpi átlőve formulát (Ø)). Szóval nem nagyon értem miért ez a vértolulás mindenki részéről. Szép számmal lehetne sokkal konfrontatívabb személyiségeket is találni az ipc fórumozók faunájában.

gg.újra.ringben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 08-08-2001 
ujonc

ggeri, kösz
Az életemre megesküszöm, ha kell, hogy a nagyokos egy ironikus kikacsintás volt ez a topik felé, és semmilyen rosszindulat nem volt benn. Na mindegy, ha másképp jött le, megint bocsánat.
És értse már meg mindenki, hogy az [origo] az pont annyira mainstream, mint a hvg, van egy stílus, amihez muszáj magunkat tartani. Ez egyáltalán nem baj, csak ne várjátok el tőlünk a wanted vagy ipc-féle lazaságot. Nem önmagunknak meg a szubkultúránknak írjuk a cikkeket, hanem a szüleiteknek. és ez mondjuk sokszor nagyobb kihívás, mintha csak a beszívott haverjaim röhögnének a belterjes poénjaimon. (de szépen fogalmaztam, istenem).
A furcsa karakterektől pedig félünk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:02, 08-08-2001 
ujonc

valdi, bazeg, ne vegyed má ezt is magadra, nem az ipc-re gondoltam, hanem ÚGY_ÁLTALÁBAN_A_FANZINE_ÍRÁSRA. Ebbe persze beletartozik az ipc is, meg az összes szar, amibe én is írtam, és csak a beszívott haverjaim olvasták.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 08-08-2001 
soulproof

ebbe a felnőtteknek irjuk dologba az a fals sztem hogy anyámnak irhatsz a drumnbassről vagy akár a hiphopról akármit úgyse vágja. miért nagyobb kihivás a szubkultúráról a szubkultúrán kivül irni? kontextusát egyben talán értelmét is (leszámitva a hangulatos ismeretterjesztést) veszti.

sztem kb az index és az origó cikkei is ojanok voltak mint a discovery channel gagyi ismeretterjesztései... még ha olyanok lettek volna

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:14, 08-08-2001 
soulproof

még 1 példa csakhogy lehessen érzékelni

mejik a nagyobb kihivás
dnb-ről irni:
- a the times-ba
- vagy a fanzine szerű knowledge-ba
:)))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 08-08-2001 
ujonc

Azért a Discovery Channelt gagyi ismeretterjesztésnek nevezni, hát... Gondolom a National Geographicről is ugyanez a véleményed, sőt, a Nature-ről is.
A kérdésedre a válasz: egyértelműen a Times-ba. Én személy szerint az e heti Newsweek cikkét a globális parti-turizmusról élvezettel olvastam, még ha van benne egy csomó hülyeség is. Szerintem az írójának tök jó érzés lehet, hogy így az utolsó texasi háziasszony is hall a thaiföldi parti-szigetekről. És ezt a jóérzést nem tudod azzal reprodukálni, ha egy esetleg sokkal undergroundabb médiumba írsz egy sokkal részletesebb és hozzáértőbb cikket ugyanerről a témáról, amit úgyis csak olyan arcok olvasnak, akik közben folyamatosan arra gondolnak, hogy ezt már mind tudják és egyébként is jobban meg tudták volna írni.
Szerintem valdiék is összefosnák magukat örömükben, ha a Népszabadság felkérné őket egy nagy magyar dnb-összefoglaló cikk megírására a Hétvége mellékletbe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:41, 08-08-2001 
ujonc

darth valder?????
Én is. Na és mi volt a nagyobb flash? Én beszéltem a Vályival amikor pár éve írt egy egész oldalast a Hétvége címoldalára, és nagyjából fél méterrel járt a föld felett...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 08-08-2001 
ujonc

Nem azt mondom, hogy legyél slave a Népszabinál, de cikket írni oda akkor is jó. Még a nagymamád barátnői is büszkék rád.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 08-08-2001 

mit is, valdi?

akkor mar had tudjuk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 08-08-2001 

ah kedves marci, szivemet melengeti hogy ilyen kimeritoen hosszu valaszt adtal. nem vitazni szeretnek, hiszen a vitat lezartnak tekinted, es valojaban vitazni csak olyan emberrel lehet aki egyenrangu partner a vitaban, viszont te egyertelmuen felettem allsz mint intellektusban mint erkolcsileg...

ennek ellenere szeretnek egy par szo erejeig reagalni a valaszodra, mert egy ket reszlet
igencsak sziven utott...

"Tudod, atari, ahogy az ember öregszik fokozatosan rájön, hogy nem lehet csak úgy faszságokat beszélni bele a vakvilágba, értelmes ember felelősnek érzi magát az arcából kiköpött értelmes/nemértelmes gondolatokért. "

akkor te miert beszelsz/irsz faszsagokat? ezek szerint ennyire fiatal lennel?

"...bunkónak lenni mindenkinek szent joga, csak akkor próbáljon meg az életben stabilan az lenni. Különben az egész nem hiteles."

marci, te kevered a szezont a faszommal. en alapjaban veve egy hihetetlenul baratsagos, jambor, megerto es tolerans ember vagyok. de ha valaki megerdemli akkor teljesen fuggetlenul attol hogy hol -legyen az online vagy offline- iszonyatosan bunko tudok lenni, de csakis azokkal akik ezt kihozzak belolem.
ez nem hitelesseg kerdese. a bunkosagbol nem szerencses image-et faragni.

"Az email címedből következtetve te tényleg Magyarország minden szempontból legjobb munkahelyén dolgozol. "

nem egeszen ertem hogy mi koze lenne az emailcimemhez a munkahelyemnek. az addict.hu nehany jo baratommal kozos domain, valamint egy online muveszeti projectnek otthont ado website lesz ha vegre a munka mellett lesz annyi idom hogy befejezzem...

"Irigykedve gratulálok! (És ahhoz is, hogy 'rengeteget mosolyogsz'.)"

a szarkazmus gyenge talaj a fenti mondanivalod fenyeben, vagy nagyon fiatal vagy meg hogy ertsd, semmi bajom nem lenne veled, ha nem ugy viselkednel mint egy komplett idiota es probalnal folenyesnek hatni a teljes dilettantizmusod mellett, vagy egy komplett idiota vagy.

a bolcs ember ha erzi hogy valamilyen teren nem eleg kimerito a tudasa, nem megy bele messzemeno fejtegetesekbe annak mibenleterol. foleg ha ez egy olyan zenei szcéna amirol nyilvanvaloan hihetetlenul feluletes ismereteid vannak es csak sztereotipiakat tudsz puffogtatni mindenfele mogottes tartalom nelkul, hogy azt igy belehuzd a sarba valamilyen okbol kifolyolag... lehet hogy a hozzad hasonloan sekelyes ismeretekkel rendelkezok ettol pajzsukra emelnek, es ha te ezzel megelegszel, am legyen... jofejkedni lehet, csak ez igy nem hiteles.

a "duhongo orult" minositesre most inkabb nem ternek ki, csak egy halvany mosolyt elnyomva annyit szeretnek hozzafuzni, hogy meg sosem sikerult ilyenne valnom, bar biztosan ismered azt a mondast, hogy "ovakodj a nyugodt ember haragjatol"...
es ezt semmikeppen ne vedd fenyegetesnek, ahhoz tobb kell mint egy bede marton hogy en "duhongo orultte" valjak :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:30, 08-08-2001 
level boss

nem ertek egyet a gondolatmenettel..
nem attol lesz vki nagy ujsagiro, h mindenki ismeri a nevet.

szerintem sokkal konnyebb rizsazni olyasmirol amirol csak reszben van fogalmad egy olyan olvasotabornak akiknek meg aztan tejjesen fingjuk sincs, mint egy olyan tarsasagnak ujat irni, akik kepben vannak.. te nem igy latod?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 289 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]