helobelo
kicsit cink lehet, h csak azert regel az ember egy zenei kozossegi forumon, mert probal ertekesiteni, de remenyeim szerint nagyobb lesz itt az erdeklodes mint pl. vateran... megerteseteket elore is koszi
szoval: angliabol rendeltem felsot, azonban az L-es meret megfelel egy normal M-esnek, ami annyibol rossz, h L+ ruhakat hordok

annyibol viszont tok jo, h igy nem volt hordva, ami nem teljesen igaz, egyszer en is felprobaltam, illetve egyszer az a srac is, akirol a foto keszult. chuck norris hasommas versenyt nyert, de ezt nem szamitom bele az arba. ha idoben elviszitek, meg nem fogja atvenni a ruha a szobam illatat, szoval erezhetitek rajta az "uj szagot". ez egy FLY53 pulcsi, ami szamomra nem mond tul sokat, viszont megtetszett, illetve kint befutott marka.
http://www.vatera.hu/fly53_felso_m_145648590.html amit meg tudni erdemes: # 100% Polyester
# Electric/White/Midnight Blue Hooded `Upwards March` Zip Top
# White And Black Piping Detail
# Zip Up Fastening With Fly53 Logo Pull
# Two Zip Pockets With Fly53 Logo Pulls
# Printed Fly53 Logo To Left Chest
# Stretch Neck, Cuffs And Wasitband
# Adjustable Drawstring Hood With Logo Poppers
# Logo Tab To Rear Right Hem
# 20147
ezt a chemical oldalrol masoltam be, a szinek a kepen latszodnak, ez ugyanaz a pulcsi, de ez ugrott ki elsonek.
28 fontert erkezett, ugyhogy 5000-be+ postakoltseg elviheto. ha total nincs erdeklodes 20.aig (vateran akkor jar le, de tuti fix h nem viszi senki, foleg h 9900-be raktam ki

). ha vmit kihagytam, v kerdes van, tegyetek fel batran, elerhetosegeim: -
skafula@freemail.hu <- email
privat uzenet <- PU
telefon is ok nekem, PUbe kerjetek...
bizom benne nincs harag es remelem elkel.
udv!