pollack wrote:
imdb eddig 14 részt írt, most meg 16-ot... mi van ezekkel?
lassan eljutunk oda h még ebben az évadban lezárják az egészet

nem hiszem, Claire fiának meg fel kell nőni

abbo' meg nagy ember lesz

vettem a faradtsagot es ujra megneztem az elso resz elejet: rosszul emlekeztem, az agyban Dr. Marvin Candle mellett az nem a Sun, hanem csak egy masik azsiai no.
Ha a Sun lett volna, az azt jelentene, hogy o is visszakerult az idoben, es ez csak a masik szigeten tortenhetetne meg, ahova most hajoztak at a kapitannyal. Ezert mondtam, gondoltam, hogy akkor csak a masik sziget utazik az idoben.
de ez igy mar lenyegtelen, hogy az nem a Sun volt.
_Hemil wrote:
az nekem sem nagyon tetszik, h Sawyer leoltotta Jack-et, de ez a karakterükből következik!
koles-d wrote:
az hogy egymasnak mennek, szerintem siman eletszeru, ha nem lenne konfliktus, halal unalmas lenne minden resz.
nem. miert lenne eletszeru. miutan visszautazol 1976-ba, talalkozol egy tulelotarsaddal 2008-bol, akivel atelted mindazt a furcsa dolgot amit, akkor le kene ulni, megbeszelni valami tervet, es nem pedig parasztkodni. nem, ezek egymasnak ugranak. a keszitok igy szulik a feszultseget. rendben, konfliktus nelkul nincs izgalom, de ez kicsit eroltetett.
mondom megegyszer: idoutazas, meg ketszer lezuhanni ugyanazon a szigeten, aztan felebredni a zsungelben a foldon fekudve, es meg kismillio masik pranormalis dolog utan a legnagyobb seggláda is megall hogy hé, lehet le kene ulni, es ertelmesen megbeszelni, hogy mi van.
de igazabol, mar egy ideje napirendre tertem e felett, csal most megint eszembejutott. kurvasokmindent hajlando vagyok megbocsajtani egy jo sci-finek, tobbek kozt egy ilyen hibas lélektant is.
_Hemil wrote:
(amikor Locke-ot odavezetik Ben eszmeletlen testehez.) - ez mikor is volt?
5/7 legvege.
http://img208.imageshack.us/img208/2788/thebeatup.png mintha nagyon megagyaltak volna, kozben Sun csak egyszer csapta hatba, vagy fejbe, mindegy.
ha goof akkor amugy is lenyegtelen egyebkent..