The Fishman wrote:
Segítséget kérnék.
A célom a következő:
Egy mondjuk 16 I/O-s hangkarival szeretném a következőt megcsinálni úgy hogy a rendszerben a jelek közt ne legyen latency
Legyen mondjuk egy abletonom.
tegyükfel 1-6 ig Akaiból jönnek be a dobok,amik belefutnak egy dobmegmunkáló insert vst fx groupba,ami legyen egy izotope ozone,valami kompresszor meg mégegy akármi és ezen a szoft körön átfutva mennek a main outra
tegyükfel 7-8-9 valami szintik amik beleszaladnak insert torzítóba ,vagy éppen kompresszorba majd main out
és mondjuk,legyen egy kaoss pad 2 ami in 10-11 és out 10-11 re van kötve,amit az abletonban tudok kapcsolgatni hogy melyik csatornát insert effektezzem vele
Ezt milyen karival ( meg géppel) lehet megcsinálni ugy hogy a main mixbe ne mászkáljanak szét?
egy 2 gigás pécén próbálkoztam ezzel abletonnal meg egy digi 001 essel,a végeredmény az volt hogy a main outba az akai a novától 50ms el csúszott a nova meg 30ms cel attól ami csak átment a cuccon vst nélkül,és ráadásul ezek a latency értékek folyton változtak,hiába kompenzáltam én ott alul a végén már ilyen 16od okkal kellett arrább pakolni a midit ecch
valami ötlet?
dobd el a karit, mert ezek szerint nem tudja a hardware monitoringot...(ha tudná nem lenne latency...)

... jazz ninja ...
*忍び*
* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *