lizard wrote:
na hát fiataljaink örülhetnek h tegnap nem 3-at kaptak a szerbektől. semmi összhang a csapatban, sajnos
viszont hajrá otigba kenneth!!!
http://pecs.hir6.hu/cikk/19939/081001_otigba_kenneth_a_foci_az_eletemrip ocskay gábor
phuuu. tegnap megneztem ezt a meccset vegig, kivancsi voltam mit tud ez a korosztaly. bar ne tettem volna.. nagyon remelem, h a sracok ennel tobbet tudnak es szimplan rossz napot fogtak ki, de ennyire elkepzeles nelkuli (arra rugom a labdat amerre a pocsom log) jatekot mar reg lattam. mindent elarul, h nyilasi a meccs vegen nem tudott a mezonyjatekosok kozul egy embert se kiemelni a meccs emberenek :/ es kovezzetek meg de otigba jateka se gyozott meg. a vedelem botrany volt, foleg kozepen, ahol ez a srac is jatszott. ha jol emlekszem a golt is pont onnan fejeltek a szerbek, ahol a sracnak kellett volna lennie. ambrusics csele kapuskent a sajat kapuja elott ahogy elfektette a szerb csatart viszont mosolyt csalt az arcomra

bar ez keves volt a boldogsaghoz. a sracoknak a csulazas viszont mar jol megy, ha mutattak a kozeli kepet, a felnotteket megszegyenito mennyisegu csula hagyta el a szajukat
ps: es azt se ertem , hogy 1-0 -nal az utolso tizenvalahany percre miert nem lehetett bekuldeni a csere csatart a masik csatar melle, ha mar golt akarunk rugni. mi ertelme csatart csatarra cserelni es egyedul felkuldeni 4 szerb vedo koze ugy, h ez az 1 csataros felallas az elmult tobb, mint 1 oraban nem ert semmit. :/
mind1. hajra magyarok !! bar ezt igy felve mondom, tudvan, hogy ezutan portugalia es anglia korosztalyosai jonnek