hátöö lehet kiöregszem, a magyarok az elején hihetetlen dolgokat műveltek Mastif és (nagyon remélem jól emlékszem) Mystification BIG BIG BIG BIG UP!!!! Aztán meg így f2 fele jött Dylan, először úgyéreztem, hogy azért többet érdemelne az igen kis számban megjelent közönségnél aztán így rájöttem, h _nem_, de télleg Commixon és Marcus Intalexen is többen voltunk, dehát ez... Oké ütvefúró meg anyja de ez.. nem véletlen, h a Therapyn tombolnak itt meg 100an se lézengenek, (oké ők tolták, a betanított gibbon "hadsereggel" együtt), szóval nem nem a régi Dylan de még csak a Crimsonhoz sincs köze, ami pedig emlékeim szerint nem egy régi móka.
Egy szó mit száz, oldschool szettet Dylantől, vagy küldjük gabbahardcoret nyomni... De ez így..
Még egyszer a (pedig hát nagy hungarista nem vagyok) magyaroknak nagyon nagyon tisztelet, és értük 2000et kifizettem volna ha tudom, h mit raknak.. Mastifra építsünk kemény bulit és ne ilyen faszságokra.
Mondom lehet én öregszem de ennek a Dylan, Tech Itches bulihoz köze nem volt semmilyen szinten és ha így halad a "kemény" dnb akkor hagyjuk a faszba. Viszont emlékszem a tavalyi Gremlinzre Mokkában na az súlytólég volt és hát így kéne. Meglehet régimódi vagyok de törjük már meg azt a tetves ritmust bazzeg, mégha ikszelni nem is lehet olyan egyszerűen rá, mint mutatta a 16 éves "keménymag"...Szerk.: Szicsu póló Mastifon...

köszi!