L.A.S. wrote:
nem voltam ott, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy attól, hogy neked nem jön be ez a fajta zene, még nem szar. én pl a hörgősmetált nem szeretem, más viszont azárt rajong.
az meg a másik dolog, hogy ha vetted volna a fáradságot, hogy utánanézz, mire is számíthatsz zeneileg, akkor nem ért volna kellemetlen meglepetés.
nem b.sztatni akarlak én, csak nem szeretem, ha a tudatlanság szüli a fikát

nemtom srácok, azért abban van valami, hogy dylan már nem a régi. sztem ívelten szarik bele, hogy igényes legyen a szettje.
én eléggé régóta járok már ts-ekre külföldre is, a legutóbbi itthoni a dokkos volt az ami után elhatároztam nem megyek többé.
amit még régen csináltak b-key meg tech itch-el azok voltak az igazi kemény zenék.
most meg csak dubplate-eket rak amikhez annyi köze van, hogy vagy ő fogja kiadni évek mulva, vagy kapta valamelyik spantól.
valahogy azért énis igényeltem volna dylan szettjéből a szertetört mélyen gonosz zenéket, de helyette volt noisia meg techno.
félreértés ne essék imádom a technot (!!!!!!!!!) de egy dylan buliba vagy ts-re nem azért megyek el, hogy azt hallgassak.
plusz nem csak ez a pár ember vette észre, hogy dylan elpuhult, szinte minden külföldi fórumon találtok rengeteg olyan hozzászólást
ahol szószerint kérdőre vonják dylant, hogy "mi volt ez a szar" mert egyik dubplate-et rakja a másik után igénytelenül szarrá szétcsattogva,
a dylan szettek igy méltán kiérdemelték a "dubfest" becenevet külföldön.
amikor most itt volt anticristus ő is mondta, hogy játszott egy bulin tech itch-el is meg dylannel is és lejátszották őket a belgák, mint a szart,
mert hát nem igaz, hogy nem tudnak jó szettet rakni szerencsétlenek, hanem beleszarnak már az egészbe, eye-d meg szakatt a röhögéstől.
szoval igazából dylan nem lett béna, meg nem felejtett el keverni, csak azt hiszi, hogy ez jön be mindenkinek, szerintem újitani akart
vagy mi, tartani a lépést a korral csak hát szarul jön le. meg sztem kicsit több energiát kéne belefektetni a szettekbe, meg visszaülni zenét irni,
meg b-key-nek szolni, hogy kollaboráljanak, meg tech itchnek, hogy már elég dubstepet irt, mostmár lehetne ujra igényes agybaszó zenéket
csinálni.
bocs a regényért, béke!