i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 05:03, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 165 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: BLZ pres. DYLAN @ A38 - 2009. április 3. KORÁBBI KEZDÉS!
PostPosted: 15:47, 06-04-2009 
droid

igen ezt énis tudom, de szerintem a régi zenék is tudnak tarolni főleg ha olyan korszakalkotó emberek rakják, mint dylanék.
én hiányolom pl. az olyan klasszikusokat mint b-key-től a test, a legend és ezekhez hasonló szép zenéket.
meg a dylan féle remixeket, metallicától a master of puppets ésatöbbi.
most mindig csak az uj zenéket nyomja és nemtúl igényesen tálalva, tele van a szettje cv-vel (ami megintcsak olyan, hogy cv-t imádom,
de utóbbi időben zenélt egykétszer nálunk és már rongyá hallgattam a zenéit)
én megértem mindenki álláspontját, a ts-eknek van közönsége és én nem fogom senkinek a szájába rágni, hogy szar, mert nem lenne igazam.
de tény, hogy a régi patináját szerintem elvesztette.
szoval szó se essen róla nem fikázni volt szándékomban, hanem véleményt nyilvánitani (amivel perpill nem vagyok egyedül ha ugy vesszük világszerte)
még valami kérdés, esetleg a felmenőimmel kapcsolatban? :roll: :) :)

Profile  

PostPosted: 16:14, 06-04-2009 
droid

De nem vágom hogy miért probléma az ha valaki sok dubplate-t játszik. Én személy szerint imádom, ha elmegyek egy bulira és sok kiadatlan zenét hallok.. Azért utazok órákat meg fizetek ki sok pénzt, hogy olyan zenét hallhassak ami otthon nincs meg fullban vagy normális minőségben, nem pedig olyat amit akármikor meghallgathatok. Ettől függetlenül nekem is sokszor van olyan érzésem, hogy ok zsír új zenék de össze van baszva a set. Mintha már nem figyelnének annyira oda a minőségre. Kevés olyan set van ami (szerintem) zeneileg és felépítésben is tökéletes. Csak hogy példát is mondjak: Counterstrike live @ Therapy Sessions 20.02.2008

Profile  

PostPosted: 19:23, 06-04-2009 
original nuttah

isu wrote:
SNY wrote:
4/4nél nem tudom mi lehetne még törtebb

:D

Na végre ezt is megtudtam. :)

Profile  

PostPosted: 21:30, 06-04-2009 
droid

ha dylan és therapi és nem szeressük - nem kell oda menni és kész!!
én is ezt mondom és ezt is gyakoroltam és baromira bejött :int: a BB :coolglass:

Profile  

PostPosted: 21:33, 06-04-2009 
souljah

harcsa wrote:
ha dylan és therapi és nem szeressük - nem kell oda menni és kész!!
én is ezt mondom és ezt is gyakoroltam és baromira bejött :int: a BB :coolglass:

Harcsa tanulékony :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 23:33, 06-04-2009 
droid

Volkonak abban igaza van, hogy tényleg van rengeteg "régi" zene amiket nem játszott/ik mostanában dylan. De sztem ezt érthető, mivel eljön például hozzánk Budapestre, nyílván az új zenéit (értsd: ő + a gárda :D ) fogja rakni, mivel így reklámozza, mutatja, hogy merre felé tartanak zeneileg. És ahogy mondtad is , belecsempészett egy - két "régebbi" számot is, de az sem várható el, hogy oldschool szettet játszon. Talán akkor lehetne, ha ő lenne Andy C vagy Temper D aki 1 perc alatt 4 lemezt rak. Mert ha visszahallgatod pl a 2004es A38 szettet (ami szerintem a legeslegjobb dylan + techitch mix), akkor ott a zenék 90 % akkori duplate, sőt raktak olyat is ami most jött ki nem rég Goldie albumán. (goldie - inside your soul). Szal ha most nem tetszik dylan akkor igazából a stílus nem tetszik amit mostanában képviselnek, mert ő 1 az 1ben azt reprezentálja (nyílván).

Profile  

PostPosted: 23:43, 06-04-2009 
ujonc

Jó volt az egész, nem kell az orrhúzás. 8)

Profile  

PostPosted: 13:51, 07-04-2009 
ujonc

kevés olyan műfaj van, ami ilyen gyorsan változna és fejlődne mint ez a mészárbéz vonal. ezelőtt 2-3 évvel még elképzelhetetlen lett volna, hogy ezek az industrial/halfstep zenék alkossák egy buli gerincét, és én személy szerint baromira örülök annak, hogy ezek az arcok folyamatosan tágítják a műfaj korlátait, nem ragadnak le a 15 éve lefeketetett alapoknál. elég konzervatív műfaj ez a dramenbéz, pont ideje volt egy kis vérfrissítésnek. aki meg még 2009ben is ameneket akar hallani, ne menjen dylan buliba. ennyi.

Profile  

PostPosted: 15:21, 07-04-2009 
ujonc

pamparam wrote:
kevés olyan műfaj van, ami ilyen gyorsan változna és fejlődne mint ez a mészárbéz vonal. ezelőtt 2-3 évvel még elképzelhetetlen lett volna, hogy ezek az industrial/halfstep zenék alkossák egy buli gerincét, és én személy szerint baromira örülök annak, hogy ezek az arcok folyamatosan tágítják a műfaj korlátait, nem ragadnak le a 15 éve lefeketetett alapoknál. elég konzervatív műfaj ez a dramenbéz, pont ideje volt egy kis vérfrissítésnek. aki meg még 2009ben is ameneket akar hallani, ne menjen dylan buliba. ennyi.

Adlak (L)
Bár valamiben nem értek egyet veled, a műfaj sztem kib*szottul nem konzervatív, sőt, hogy ezen a témán "vitatkozunk", pont azt mutatja, hogy igenis progresszív. Gondolok itt arra, hogy pl 5 évvel ezelőtt elmehettél buliba, de nem választhattál kismilliárd vállfaj közül, volt deppebb, meg kis atmoszférikus, esetleg dzsungelháború/ámen, de kb ennyi. Most már azért bőven szétnézhetsz, és meg tudod mondani, hogy milyen zenék fognak szólni, lehetőség sokkal több van. De ez pesze a bulik számában is látszik... Dylan már nem fog sztem sem Quadot, sem Legendet, sem Cut Throatot( (L) ), sem Pressure dropot játszani

Profile  

PostPosted: 15:33, 07-04-2009 
ujonc

valdi wrote:
csak azert kerdezem, mert REGEN, amikor meg nem volt minden djtol otvenezer mix a neten, akkor az emberek azert (is) jartak buliba, hogy sok uj zenet halljanak a szelektaktol

jabocs, most olvastam csak ezt, asszem ugyanilyesmiről is beszeszélek. Nemhogy neten nem volt mix, hanem net sem volt régen, és buliból is NAGYON maximum 1 egy héten. Az egész országban... Más világ volt, másért jártunk buliba... :nemtom:

ennyi, bocs a zavarásért, béke mindenkinek!

Profile  

PostPosted: 20:19, 07-04-2009 
Euphoria

pamparam wrote:
elég konzervatív műfaj ez a dramenbéz

no offense, de mondjál akkor 1 kevésbé 'konzervatívabbat'...

...euphoric rollers...

Profile  

PostPosted: 21:48, 07-04-2009 
droid

pamparam wrote:

Jah, mennyivel jobbak a mostani értelmetlen 190 BPM-es darálások, legalább lehet rá beexezve ikszelni :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

(egyébként abban biztos lehetsz, hogy az Amen break generációkat fog még túlélni a te mostani kedvenc "dubplateidhez" képest, amikre egy év múlva már emlékezni sem fogsz kb.)

Profile  

PostPosted: 21:53, 07-04-2009 
son of nitrous

:jerry:

Last.FM

Profile  

PostPosted: 21:56, 07-04-2009 
droid

Amúgy meg ilyen ostobaságot, hogy a dnb egy konzervatív műfaj is csak az mondhat, akinek a Pendulum - The Slam című "sláger" volt az első kedvence. :D
Ha valóban konzervatív lenne, akkor még mindig a 97-es rollin' jungle-re lehetne ropni meg Ed Rush zenéire, mert megmaradt volna azon a szinten. De nem, a dnb szinte minden évben meg akart újulni, és meg is újult, jött a kosheen meg a dzsonbí, utána a pendulum meg a szubfókusz, aztán a többiek, akiknek már a nevét sem jegyzi meg az ember, mert annyira értékelhetetlenek :lol:

Profile  

PostPosted: 22:47, 07-04-2009 
ujonc

Jajj ne bántsad már a Pendulumot, szegényeket nemrég még a dnb awardson is kifütyülte a néptömeg, és akkor még te is bántod.......... :innocent: Hát lelki sérülést okozol ezzel a sok 14 éves poppernek akik az isiben atombasszerek, a 60 hertzről meg aszthiszik, hogy az valami k.sok szalámi............

Profile  

PostPosted: 23:01, 07-04-2009 
souljah

:chillpill:

Profile  

PostPosted: 00:41, 08-04-2009 
ujonc

G-Funk wrote:
pamparam wrote:

free jazz? :D

egyébként abból is látszik, hogy konzervatív, hogy azonnal habzószájú oltások lepik el a dylan topikot, mert nem azokat a zenéket rakja mint 3-4-5 éve... :\

Profile  

PostPosted: 00:55, 08-04-2009 
souljah

Na, ezt a sok fikát nem volt kedvem végigolvasni...csak annyi, h nekem nagyon-nagyon bejött a buli, meg a zenék. Sztem Dylan nagyon fasza zenéket rakott, nekem ez nagyon fekszik, úgyhogy még ilyet. Akinek meg ez nem jön be, az ne jöjjön, nem kötelező!

Profile  

PostPosted: 14:05, 08-04-2009 
Euphoria

pamparam wrote:
G-Funk wrote:
pamparam wrote:

free jazz? :D

egyébként abból is látszik, hogy konzervatív, hogy azonnal habzószájú oltások lepik el a dylan topikot, mert nem azokat a zenéket rakja mint 3-4-5 éve... :\

épp ez az, abból, hogy sok a "habzószájú oltás" nem az következik, hogy a dnb, mint zenei műfaj konzervatív, hanem azon személyek hozzáállása és véleménye sablonos, akik a témában esetlegesen megnyilvánulnak...

...euphoric rollers...

Profile  

PostPosted: 19:09, 08-04-2009 
droid

srácok itt mindig úgy elszalad a ló mindenkivel.
az olyan underground müfajok mint a dáré sose volt konzervativ.
a másik meg, hogy szerintem itt beszükültetek kissé (há má pardon), mert
itt vagy seggnyalás létezik, vagy fika. (értelmes vélemények tehát az ablakban)
dylan nem érdemli meg a fikát, még akkor sem ha napjainkban kevéssé figyel oda
a szettek igényességére (bármily oknál fogva), és/vagy ha csak új zenéket játszik etc.
de már asszem ezen túlléptünk és most ott vagyunk, hogy aki nem azt irja be, hogy mondjuk:
"dekurvajó buli volt, életem legjobb bulija, kétszer is leszoptam magam" akkor az már fika.
valahogy természetes hormonok által irányitott szükségletté vált a másik sárba taposása
és szarrá-rommá oltása a semmiért
ezen a csodálatos helyen.
további szép napot, folytassátok csak! :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 165 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]