valdi wrote:
mondjuk a fidget midget housenal meg a frencselektro masodik hullamnal kb semmivel se kinosabb
ezt aláirom.
nem is akartam én lehuzni az egész dnb-t a klotyon,csak ti vmiért nagyon kárörvendtek akármikor előjön ez a zinc téma.
nem értem miért kellene neki 30 akárhányéves fejjel még mindig ugyanabban a pultban állnia ugyanazt a zenét tolnia 16-17 éves kölköknek.arról nem is beszélve h perpillanat a dnb fősodra az már rég messze van attól amit zinc képvisel vagy szeret.
én csak 27 vagyok és soha nem voltam se sztárdj se sztárproducer,és nem töltöttem az utobbi 20 évemet a világ különböző klubjaiban,de néha csömöröm van attól a szartól ami egy egy ilyn rave-n megy (jo tudom ne menjek oda

)
el se tudom képzelni h mondjuk egy zinc fejében mi lehet amikor hétről hétre ilyen szarokon kell lennie mer ebből van zsé.
a másik meg,h amugy sem volt ez olyan nagy váltás,első pár bingo kiadvány ilyesmi zenék voltak,szal akár azt is mondhatnánk h jammin' is back.(aminek én pl örülök)
és nyilván nem lesz ez mindig igy,persze h majd idővel dnb-zni is fog megint,de én nem mondanám azt h az kínos visszakullogás lesz.
dehogy ellentmondjak még magamnak is:abban igazatok van h ez a bassline house ez nem feltétlenül a legjobb választás és nem sokkal jobb mint a jelenlegi dnb szcéna.
viszont zinc uk hardcore éraban nőtt fel,és ebben a bassline dologban legalább még halványan ott van,dnb-ben meg már rég nincs.