Hol tart ma szcéna? TÉnyleg hol tart?
Hát ott hogy a 7 es buszon utazó általános iskolás gyerekek 80százalékának fejébe ott "dudorog a darenbéz", bocsánat nem darenbéz, hanem a pengyulum.....
A Pepsi szigtnek ( ami az underground punk és rock mekkájának) A tévében azzal szervezik a közönséget, hiogy itt aztán "derenbész" fog szólni és aki nem jön ide és nem aazt hallgatja az egy büdös bunkó.........
A Jutyúbra óvodáskorú fiatalok tesznek fel ultrafos minőségű videókat arról hogyan vergődnek fényes nappal a nyílt utcán (rosszabb esetben nemzeti emlékműveken) a fostalicska terapis hardtechnóra..... és ettől lesznek menők, és több száz pozitív megerősítést kapnak arról hogy ez jó és így kell csinálni.....
A bulikban a westend divatshoppjából frissen kilépett konzumhölgyek illegetik magukat és telefonálnak, hogy "jajj bocs de nem hallak rendesen mer most épp a dramenbész partiba vagyok....."
A djket és az mc ket tizenéves gyerek molesztálják munkájuk közben, kitudja miért és mit várnak attól hogyha egy sort odavetnek eléjük a telefonjukon akkor majd onnantól országos haverok lesznek?
Újabb és ujjabb az igazi dzsungelre egyáltalán nem hasonlító al stílisok látnak világot, mint például ez a hardcore technóhoz, mint jungelhez inkább hasonlító cooh és haverjaiféle gyalázat vonal
Régi nagynevű producerek hagyják ott a szcénát, mint pl: Zinc
A rádióba főműsoridőben futó underground zenei műsorba olyan meberek telefonálnak be hogy jegyet szeretnének nyerni, akik azt se tudják ki az a dj akinek a bulijra be akarnak ingyen jutni........ (eszembe jutnak Bain meg Sas és a csütörtök hajnali 60 hzelések, ami miatt annyiszor elkéstem a suliból.... és a sírás fojtogat)
MR NEGATIVITY.
Van az éremnek azonban egy másik oldala is . Nem kell hónapokat várni egy- egy külföldi fellépő idelátogatásáig, az ember már válogathat, mint tyúk a kendermagban , melyik buliba menjen, hol lesz a tuti, míg azért 5-6 éve még oda ment az ember ahol buli volt, mert örült, hogy van. Aztán sikkal könnyebben lehet hallgatni való dj settekhez jutni, nem kell hetekig vadászni egy egy igazán up to date dubplate mixet........ és hasonlók
Itt tart ma a szcéna, szerintem......
(ennek az egésznek a megírására a jutúbos gyalázatok késztettek, elnézést ha bárkinek a tyúkszemére léptem, de kibukott belőlem)