Sajnos az NBA-s közvetítéseknél pl jóval kevesebb ilyen, legegyszerűbb (de szerintem legnagyszerűbb) justin.tv-s stream van, mint pl az Euroligásoknál (az utóbbi idényét szinte végig olyanokon követtem végig), mással pedig (eddig) még nem nagyon próbálkoztam, illetve a Sopcast-ot még sikerült normálisan felraknom, de pl a TVAnts-et már nem, és most a Veetle sem "enged be" a sikeres felrakás után az ORL-PHI-ra. Esetleg van valakinek tippje/tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a myp2p-n levő többi szoftver közül (pl PPStream, PPLive, UUSee, stb) melyikkel érdemes próbálkozni? (nem lenne hátrány, hogyha nem kínai lenne

)
Ja, meg a TVU-player is működött nálam régebben irodában, de az itthoni gépemre eddig még nem raktam fel, mert eddig mindig találtam más megfelelőt előbb.
szerk: az ORL-PHI-ra most végre találtam egy ilyet a csak később jövő ATL-MIA linkjei között

, viszont a kép valamiért sajnos csak teljes képernyős nézetben jön az amúgy általában nálam teljesen jól működő SopCasttel, mert kicsiben csak az (angol) közvetítés hangja jönne:
sop://broker.sopcast.com:3912/73921 szerk2: és úgy sajnos jó szar a minősége...
szerk3: bár azért nézhető windows media playerre kirakva a teljes képernyőt (akkorát blokkolt Dwight Howard néhány perccel ezelőtt, hogy közben megtámaszkodott a palánk alján

), és korrigálnék, mert a Charles Barkley - Chris Webber - Kenny Smith hármas nem az ABC, hanem a TNT közvetítései alatt bohóckodik és szakért a szünetben, szóval azok is jók