i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 05:18, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: NBA rájátszás 2009 tippjáték
PostPosted: 19:51, 04-05-2009 
pokemon

teljesen korrekt a -2 pontos levonás, én annak tudatában tippeltem, meg így legalább tényleg nagyobb lesz a verseny :)

csak sztem nagyon egyértelmű a cleveland-la lakers nagydöntő?

Profile  

PostPosted: 22:54, 04-05-2009 
souljah

nus wrote:
teljesen korrekt a -2 pontos levonás, én annak tudatában tippeltem, meg így legalább tényleg nagyobb lesz a verseny :)

csak sztem nagyon egyértelmű a cleveland-la lakers nagydöntő?

Szvsz nyugaton a Denver okozhat meglepit, viszont keleten nem hiszem h bárki képes megtörni a Clevelandet

Profile  

PostPosted: 00:16, 05-05-2009 
souljah

Nem lesz itt meglepi sztem

Profile  

PostPosted: 04:20, 05-05-2009 

szerintem max csak sérülések vagy betegségek tudnak bekavarni a CLE-LAL döntőbe, ill. csak néhány, de nem 4 meccs erejéig a Denver, de azon nemrég meglepődtem, hogy az Orlando Magicnek milyen jó győzelmi mutatói vannak a nagyobb csapatok ellen (az 1. ORL-BOS meccsre csak most csatlakoztam, a második félidő elején)

Köszi, hogy rábólintottatok az eredeti pontozási tervre, és csak annyit javasolnék hozzá, hogy keszegnek mehetne +6 pont (azaz csak -10-et kellene kapnia a késésekért), mivel csak öt továbbjutót talált el, és szerintem eredetileg is úgy lett "kicsiszolódva" a tipprendszer itt az évek során :), hogy 0-nál kevesebbet nem lehet kapni egy-egy tippre.

Last edited by tomanek on 15:40, 05-05-2009, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 14:02, 05-05-2009 
partiarc

Bocs a késésért, nem voltam net közelben, vonjátok a pontokat nyugodtan
de a tippeket azért leadom

HOU - LAL 2-4
DAL - DEN 3-4
CLE - ATL 4-2
ORL - BOS 4-3

Profile  

PostPosted: 14:52, 05-05-2009 

köszi!
LeBron lett az MVP, a Rockets és a Magic meg oda-odaharaptak egyet az első idegenbeli meccsükön (Dwight Howard egyik blokkja itt). Amúgy nem tudja valaki, hogy (pl) az NBA oldalán hol lehet elérni a http://www.nba.com/awards -on található és egyéb szavazások eredményéről szóló részletesebb _szövegeket_ (és nem videókat), hogyha pl érdekelne a szavazások végeredménye (azaz nem csak az első ember kiléte), az év védekező csapata, stb?

Profile  

PostPosted: 13:59, 06-05-2009 
pokemon

koszi a buntetes-enyhito javaslatokat, bar bevallom en mar nem tudtam teljesen kovetni :)
amugy fairmannel ertek egyet, ne bonyolitsuk a rendszert, a kesesert jar a minusz azt kesz.

Profile  

PostPosted: 14:16, 06-05-2009 

OK-OK, csak az egyedüli fennmaradó javaslatom az lett volna, hogy a 0 pontos találatokból (azaz eleve rossz irányú tippekből) nem kellene levonni még 2-t, legalábbis az tavaly és tavalyelőtt is úgy volt :)
Az MVP-szavazásról amúgy végül megtaláltam ezt: http://www.nba.com/2009/news/05/04/mvp.release.20090504/index.html , de a többiről (pl év védekezőcsapata, stb), még nem sikerült belefutni egy normális leírásba, elég szar ilyen szempontból az NBA oldala.

Profile  

PostPosted: 16:40, 06-05-2009 
droid

tomanek wrote:
OK-OK, csak az egyedüli fennmaradó javaslatom az lett volna, hogy a 0 pontos találatokból (azaz eleve rossz irányú tippekből) nem kellene levonni még 2-t, legalábbis az tavaly és tavalyelőtt is úgy volt :)
Az MVP-szavazásról amúgy végül megtaláltam ezt: http://www.nba.com/2009/news/05/04/mvp.release.20090504/index.html , de a többiről (pl év védekezőcsapata, stb), még nem sikerült belefutni egy normális leírásba, elég szar ilyen szempontból az NBA oldala.

az ev vedekezocsapata + all-nba csapatok majd meg ezutan jonnek

Profile  

PostPosted: 03:18, 07-05-2009 

ja, köszi, akkor ezért (csak az zavarhatott meg, hogy Dwight Howard-ot már megszavazták az év védekezőjátékosának)

amúgy most megy a Tiloson a 2. BOS-ORL közvetítése, szünetekben zenével:
http://hirek.tilos.hu/?p=370
:D

Profile  

PostPosted: 10:31, 07-05-2009 
pokemon

itt vannak a védő ötösök: http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4146910&campaign=rss&source=ESPNHeadlines

Profile  

PostPosted: 15:02, 10-05-2009 
partiarc

Yao sérült bokájának vizsgálata során egy hajszálrepedést találtak a kínai center bal lábfején, ami 2-3 hónapos kihagyásra kényszeríti a Houston Rockets játékosát. Műtétre nem lesz szükség, de néhány hétig gipszben lesz a lába. Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy Yao ebben a szezonban már nem léphet pályára, a rakéták Tracy McGrady és Dikembe Mutombo után kezdő centerüket is elvesztették a Lakers elleni csatározás közepén.

Denver meccs durva volt. Remelem azert a kovetkezo nyeri a Dallas, nem erdmelik meg a soprest. Cavs viszont tuti hozza a kovetkezot is, felelmetesen jok. A masodik negyedben ki is nyomtam a faradtsag miatt, latszott, hogy nem lesz itt mar meglepetes. :)

Profile  

PostPosted: 18:28, 10-05-2009 
droid

"raketak" :D ez a szoveg honnan?

dallasnak csunya volt h nem fujtak be a faltot anthony harmasa elott. 2-1-rol meg lehetett volna egy kicsit izgalmasabb, igy elegge kinez a sopres. most olvastam csak, hogy szezonban is 4-0 volt a denvernek (hat ha ezt korabban tudom...)

james meg nem emberi amit muvel. messze a valaha volt legjobb playoff-statisztikat hozza eddig a 7 meccsen:
http://www.basketball-reference.com/leaders/per_season_p.html

remelem cavs-lakers donto lesz es az elobbi gyoz -- talan akkor leallnak vegre azzal, h kobe a legjobb jatekos a ligaban.

Profile  

PostPosted: 18:40, 10-05-2009 
souljah

axs52 wrote:
"raketak" :D ez a szoveg honnan?

dallasnak csunya volt h nem fujtak be a faltot anthony harmasa elott. 2-1-rol meg lehetett volna egy kicsit izgalmasabb, igy elegge kinez a sopres. most olvastam csak, hogy szezonban is 4-0 volt a denvernek (hat ha ezt korabban tudom...)

james meg nem emberi amit muvel. messze a valaha volt legjobb playoff-statisztikat hozza eddig a 7 meccsen:
http://www.basketball-reference.com/leaders/per_season_p.html

remelem cavs-lakers donto lesz es az elobbi gyoz -- talan akkor leallnak vegre azzal, h kobe a legjobb jatekos a ligaban.

pedig Denver-Cavs döntő lesz :fog:

Profile  

PostPosted: 19:23, 10-05-2009 
droid

null wrote:
pedig Denver-Cavs döntő lesz :fog:

nem fogadnek ra, de el tudom kepzelni... eddig nekem a vartnal rosszabb benyomast tesz a lakers, utah is ott volt ellenuk egy csomo meccsen, a houstonrol nem is beszelve. ha bynum ilyen szar marad, gond lehet, mert a martin/nene/birdman trio elegge kedvet szegheti a fizikalis jatekosok ellen eltunni hajlamos gasolnak. de egyszeruen nem tudom ravenni magam h tenyleg a denvernek szurkoljak, egyreszt oket is utalom, masreszt meg az lenne az igazi, ha kobe-ek iden is a dontoben kapnanak ki. erdekes lenne a lebron vs 'melo parositas is, de azert nem ugyanaz mint kobe-lebron.

Profile  

PostPosted: 02:54, 11-05-2009 

Amúgy talán az Orlando is tudhat valamit, ha már a Cavs ellen 2:1-et és Lakers ellen 2:0-t játszottak év közben, de azért olyan nagy meglepetést nem okozna számomra, hogyha a Cavs jutna be Keletről az egymással megbirkozó Lakers és Nuggets párharcából győztesen kikerülő csapat ellen, mindenesetre a mostani négy negyeddöntőből egyedül a Celtics-Magic tűnik izgalmasnak számomra, bár valahogy a Houston is kiegyenlített a géptől távol levő hétvégem alatt a Lakers ellen, egyébként meg a Denvert már sokkal jobban bírom a néhány évvel ezelőtti csapatukhoz képest, de azért még továbbra sem érzek olyan magas agykapacitást ott, szóval valahogy nem érzem az amolyan Luis Scola-féle rutint a játékosokban, ha már a Rockets is említve lett itt általam félrészegen :)

Profile  

PostPosted: 10:22, 11-05-2009 
partiarc

a denverrel kapcsolatban nagyjabol ugyanez az erzesem: nem igazan kedveltem a csapatot sosem, miota - tobbek kozott - anthony-vel ujra lett epitve a csapat meg kevesbe, de billups erkezese ota egyre inkabb javul a szimpatiam felejuk. viszont azt sajnalom, hogy camby-tol megvaltak, az egyik kedvenc centerem.
a lakers pedig ismet bizonyitotta, hogy egy gyenge bryant es maris kikapnak egy yao nelkul, szar napot kifogo artesttel felallo rockets ellen.

Profile  

PostPosted: 12:44, 11-05-2009 
pokemon

a teljes lakers front court leszerepelt, ariza nem volt sehol, odom 2 pont (ráadásul megsérült), bynum világtalan.
a rocketsen azért még talán túljutnak, rutinból még behúzhatják a denver ellen is (bár erre is egyre kevesebb esélyt látok), de king james-ékkel szemben ez nudli lesz

Profile  

PostPosted: 01:01, 12-05-2009 

Nem tudja valaki, hogy a nem biztos meccseknek is lehet már konkrét (lehetséges) időpontja,
vagy csak a biztosaknak van, és hogyha a többi is kiderülne, akkor kikerülne ide?
http://www.nba.com/playoffs2009/series

(Egy újabb tilosos közvetítéshez jól jönne, és megköszönnék az elkövetők a választ, ahogy én is...
btw a múltkoriról van itt egy egyperces videó "Eddie House fejpántja" címmel, a végén az
"Eddie még mindig spannolja magát, hogy nem arról van szó spori, hogy leütötte a fejpántomat és gond,
csak arról van szó, hogy leütötte a fejpántomat és nem szeretem, hogyha leütik a fejpántomat" szösszenettel :)
http://www.youtube.com/watch?v=mZD-8oCm-OI )

Profile  

PostPosted: 05:43, 12-05-2009 

btw lehet h ma két sweep is lesz, miután a Cavs győzelme után a Nuggets megint bedobott 34 pontot az első negyedben a Mavsnek, ami igazából talán nem is olyan nagy baj, mivel szerintem a Dallas lehet a legantipatikusabb számomra a rájátszásba jutott 16 csapatból, a Denver pedig teljesen nézhető kosárlabdát játszik sok dobással, futással és zsákolással (amúgy arra kíváncsi lennék, hogy hányadik helyen lehetnek "az év legtöbb zsákolását végrehajtó csapatok" listáján, mert már évek óta gyanúsak nekem :) )

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]