i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:40, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject: Re: pick up, tű
PostPosted: 15:40, 03-06-2009 
solarcube

én még mindig azt mondom, hogy elektronikus zenéhez ez vált be nagyon nekem:

kiemelték a közép tartományt kicsit, ütnek a pergők...

Image

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 12:46, 11-06-2009 
impulsecreator.hu

+1 a shure whitelabel-nek - megvan mar nehany eve, meg nem csalodtam benne

Image

worrior.

Profile  

PostPosted: 17:13, 11-06-2009 
elmondom

ZooM wrote:
A masik egy olyan hibával szembesültem egy stanton-nal(Stanton Discmaster II.) hogy nagyon szorja a magas hangokat tehat nagyon érces a minősége, közben állítgatam a súlyozást és ugyan az a hiba jelenség. Erröl valakinek valami tapasztalata mi okozhatja ezt?

Hm, ez egy nagyon új tü volt? A legtöbb tünek van egy bizonyos "beégési ideje", kell neki egy pár óra mielött kialakul a hangja. Habár ez ennyire szembeötlö nem szokott lenni. :ughnemtom:

Profile  

PostPosted: 18:19, 11-06-2009 
Deepbeats

ib.su wrote:
+1 a shure whitelabel-nek - megvan mar nehany eve, meg nem csalodtam benne

Image

Legjobb :villa: Hol lehet olcsón tűt cserélni?
Zajban azt mondták nincs.

Profile  

PostPosted: 21:41, 11-06-2009 
souljah

Father Sun wrote:
ZooM wrote:
A masik egy olyan hibával szembesültem egy stanton-nal(Stanton Discmaster II.) hogy nagyon szorja a magas hangokat tehat nagyon érces a minősége, közben állítgatam a súlyozást és ugyan az a hiba jelenség. Erröl valakinek valami tapasztalata mi okozhatja ezt?

Hm, ez egy nagyon új tü volt? A legtöbb tünek van egy bizonyos "beégési ideje", kell neki egy pár óra mielött kialakul a hangja. Habár ez ennyire szembeötlö nem szokott lenni. :ughnemtom:

Úgy új tű hogy reloopokon volt kb 2 évet és most átkerültek technics-re de az a gáz hogy vadonas új pot tűvel is ilyen :(
tehete tönkre masik lemezjatzsó az egész pick up fej részt?

Profile  

PostPosted: 15:48, 12-06-2009 
allnightbreakz

nincs valakinek esetleg elfekvoben otthon reloop vagy technics shellje? esetleg ketto? :D

Profile  

PostPosted: 20:07, 12-06-2009 
ujonc

http://www.zaj.hu/page2/termek.php?id=1021

Profile  

PostPosted: 15:30, 15-06-2009 
souljah

Igazából az eddigieket köszönöm, felmerült még egy olyan kérdés hogy ha pick-up része ugyanazzal a tűvel hibásan működik, de szérián kívül jobb tűt is lehet találni abban az esetben érdemes azt megvenni vagy azzal is ugyan úgy szól. Lényeg ortofon DJ-s fej egységre érdemes e Night Club-ot venni? Lesz e jobb a minőség?
Thx a segítséget :int:

Profile  

PostPosted: 15:43, 15-06-2009 
solarcube

ha jol tudom akkor a fejek tekercselése közel azonos (vagy ugyanaz) de a night club-ot nem ajánlom neked, mert az funky / rnb és társai stilusú zenékre van kiélezve hangzásilag

dj / electro amit vegyél sztem

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 20:45, 15-06-2009 
elmondom

Ízlések és pofonok persze, de nekem *pont* az volt a bajom az Elektroval, hogy olyan kiélezett a középtartomány. Picit rádió-hangzása van mindennek töle. Nem rossz abszolút, de én pont a nyugágy-spektrumot szeretem, ahol a basszus meg a magas hangok vannak kicsit pengetve, és a középtartomány lekerekítve.

Inkább ajánlom a DJ tüket, vagy ha nagyon húzos akkor a rendes Pro variánst – egyel neutrálisabb mint a Night Club.

Korábbi Stanton problémádra visszatérve meg passz, ez elég rejtélyes számomra. Jó hát nem egy álom a Discmaster, de annyira nincs kiélezve tudtommal. Az egyetlen furaságuk, hogy nagyon kevés súly kell nekik, tehát már 3-4 gramm simán elég sztem. Ha mindkettövel ugyanaz a hiba hangszín témában, akkor lehet hogy ez a hangzás neked nem fekszik eccerüen.

Profile  

PostPosted: 21:51, 15-06-2009 
souljah

Köszi tényleg, ami számomra nagyon jó a hangzásokban ha valami magas cinekben gazdag szép a közép és repeszt a baszus, ezt a Stantonal annyiban kapom vissza hogy szép mély basszusokat teker ki az ember számára majd a következő mixemben lehet hallani, csak sajnos hetvegi tesztelés után is kijött a hiba hogy a magas hangot nagyon csunyán szétszorja, magyarosan szólva legfelső érték mint a ráspolyt huzogatnak a kerítésen.
Utolagosan megfigyeltem hogy ugye 3 féle van a Discmaster,Trackmaster, és a Grovemaster Statisztikát nézve a legszarabb a legelső az utolsó olyan satisztikat ir hogy igazabol jelenleg hanszedök közül itt a szokvanyos hangszedökre gondolok mgasan visszi a primet csak ott a para nem szorja az is a magas hangokat.

Ortofonak nagyon szép a magas tartomány a közép is a lehető legszebb, de vagy az én fülem bot de nem szakitja le a burámat a basszus ugy hogy jelenleg két pad között mozog az eset aki már halott stantont vagja miröl beszelek.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 2 hours [ DST ]