TAVARISH wrote:
pamparam wrote:
eReF wrote:
Mikor jön végre inkább egy tech itch, dylan, b-key trió mondjuk egy oldskoolabb(
mikor még ezeknek a zenéknek is volt felépítésük, és volt benne intelligencia) darkstep szettel??
ezek a mai fémcsörömpölős csűrdöngölések még csak törtnek se mondhatóak, nem hogy sötétnek xal blööáá

jaj ez annyira uncsi már...
a tekics meg bíkíj zenék nagy része annyira hasonlít hogy azt nem tudom, maguk a producerek hogy különböztetik meg a saját zenéiket egymástól.
nem akarom az érdemeiket csorbítani mert nélkülük biztos nem (ilyen) lenne a darkstep (no meg kétségkívül összehoztak pár kitűnő zenét), de amilyen újítóak voltak akkor, annyira semmitmondó ma ez a 'csináljunk ugyanazokból a hangokból mégegy agresszív dzsangölt' vonal.
nemcsoda hogy nincs ilyen jellegű rilíz jóideje már a major labeleknél.
erre én csak annyit reagálnék, hogy tech itch az tech itch és kész!
és ha belegondoltok (sztem) soldiers vip, pressure drop, generation és még sok más még mindig ott van a legjobbak között.
az, hogy mostanság a fémcsörömpölések mennek az egy dolog. aki szereti hallgatja, aki nem az nem - ennyi.
viszont eReFhez csatlakoznék +egyel. egy olyat énis meglesnék...fínom oldschool zenékkel. talán majd egyszer.
ha okos voltam, akkor headshot nekem! kössz
olvasd el mégegyszer amit írtam...
ugyanezt mondom: tekics megkerülhetetlen, csinált nagyon alap zenéket, de nagyon szomorú lennék ha 2009ben is arról szólna a mészárbéz mint '99ben. pont azért szeretem ezt a vonalat mert nem a kitaposott ösvényen halad, hanem előre néz, folyamatosan tágítja a határait és mikor már azt hinnéd, ennél nem lehet sötétebb meg elmebetegebb zenét csinálni, akkor kijön egy új cv vagy limewax track és rájössz hogy mégis:)
az, hogy kinek mi tetszik, ízlés kérdése, ezen kár is vitatkozni. örüljünk hogy ennyi fajta meg mennyiségű muzsika jelenik meg és mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
és persze, legyen tekics buli, még lehet én is elmennék.. csak ne therapyn, ahova azért járunk sokan hogy dubokat hallgassunk és megtudjuk, merre tart a szcéna.