a harmadik és leginkább az első bekezdésre word,
a másodikhoz mondjuk annyit, h az évközbeni ORL-LAL úgy volt 2:0, hogy mindkét meccs az utolsó pillanatokban dőlt el, és mindkettőn a teljesen egészséges Jameer Nelson dobta a legtöbbet a Magicnél (és amúgy meg is tudtam volna nézni egy olyan párharcot, ahol teljesen jó állapotban játszik, mert most is jóval érdekesebbek voltak azok a percek, amikor ő (is) irányított normálisan, szép sebességgel tört be, passzolt, stb)), de arról mondjuk fogalmam sincs, hogy a CLE-LAL milyen meccseken lett 0:2, szóval olyan sokat ezzel most nem mondtam

, de azért a LeBron vs Kobe hype-tól eléggé készen voltam, mert az még OK, és aláírom, h LeBron nagyon jó és lenyomhat a közeljövőben mindenkit (bár pl Kobe csapattársai jelenleg kb 3x jobbak, mint az övéi), de az akkor is nézhetetlen számomra, hogy minden lényeges támadás tőle indul, ill. rajta keresztül oldódik meg (bár az is igaz, hogy egy kicsit az utóbbi évek (pl a tavalyi összes általam látott CLE-meccs) is mondatják (mondatja) ezt velem, mert akkor ez szerintem még inkább igaz volt), szóval én személy szerint az olyan _csapat_játékot szeretem nézni (sok okos passzal, összjátékkal, stb), amit pl az a Sacramento Kings tolt, amelyik kiesett évekkel ezelőtt a Lakers ellen a nyugati döntőben,
amúgy meg (pl) James és Howard botrányosan fiatal és "elég jól" tartják magukat

, kíváncsi vagyok, mit hoz majd a jövő