4trax wrote:
Hát igen nem kérdés faja anyag.Neked már nincs szükséged a manualok böngészésére és darkvonalban itt megütöd a mércét rendesen.Irígylem hogy gyorsan készült el.Ez mutatja hogy vágod a pitét.A kérdés az hogy a mainstream hogy fogadja el és abban nem jó.Nincs sava amitől ne nyomjak FF-et ha érted.Kva jó a feeling állatul szól tényleg de mondjuk én kivenném a csörgőt.Veszt a komolyságból.
És a 4:09től-4:29ig jövő synth nekem gagyi.A 04:29 től jövő bassbetét pedig magas.A beat meg valahogy monotonná válik 3 perc után ezért MIndenképpen tennék bele töréseket.
És valami "ízes" hangszert,hangot ami feldobja.Pl cowbellt.De azért kvajól nyomod 99%.
Respect!
üdv, nekem is lenne egy ismeretlen fogalom a hozzászólásodban... mik azok a manualok? én csak a wavokat böngészem...
egyébként én nem a mainstreamnek dolgozom, de ez a trekken is hallatszódik sztem. A beatet igyekeztem variálni ahogy tudtam, de vágod, hiába csinálok belőle eszméletlen zsír csapkodást, ha a zenében az aktuális rész flowjához nem illik vagy nem is jön ki rá, tehát csak azt mondom, meg volt kötve a kezem a beat töredezésben a hangzásvilág és a dallamok vonala miatt.
Annak örülök ha megírod hogy mi hogy szól, mert én sajna csak alap laptopos hangkártyával dolgozom, ráadásul nem valami csúcstechnika a hangcuccom sem (azért nem a klasszikus pc hangszórók

)
Szóval, akinek jó hangfalai vannak, az nyugodtan írja meg, ha valami tré

És még a végére, köszönöm mindenkinek!