gergo wrote:
mas producerek majd kiragadjak ezekbol a zenekbol a nekik tetszo otleteket
na, jo hogy felhoztad ezt a "kiragadósdit"
visszatérve erre a old school szett dologra,ezek a mai zenék nekem olyanok mintha a régi zenék egy szeletét kiragadták volna,és annyi maradt mára dnb-ből h rövid intro,drop,bumm-bumm,stb. stb...
ugye azóta már x generáció felnőtt,mai producerek közül sokan már ezen a zenén nőttek fel, és ahogy jönnek az ujabb és ujabb producerek,ugy lesz egyre szegényebb az egész,mert mindegyik kiragadja a magának tetsző kis momentumot,és abból csinál teljes zenét.
pl régen imádtam a jump up-ot,majdhogynem avval szerettem meg ezt az egészet.akkoriban még egy intro volt vagy 3 perc vagy több,és tele volt mindenféle hip-hop elemmel,vokálokkal,stb-vel,és állítom több ötlet volt abban a 3 percben mint a mai zenékben összvissz...
aztán jött egy generáció aki ebből márcsak annyit hallott h uva uva wumm wumm,és mára annyi lett a jump up h 32 bar intro és mehet a röfögés.ugyanez a neurofunkkal.nem is értem mitől funk ma már,mer régen még tele volt jobbnál jobb funk chordokkal,érdekes breakekkel,meg volt egy ilyen igazi koszos funk érzés benne,amiből mára maradt egy kibaszott reece,és ennyi,merthát a reece-nek már topikokat nyitnak meg a faszom,mintha számitana...
és ne értsetek félre,nem mondom h ma nincsenek jo megjelenések,de ami ezek közül tetszik,azt egyrészt buliban nem ngyon hallani,másrészt meg vhogy mindig az az érzésem van h ezt is hallottam már vmilyen formában...
szal,ennyi,én pl ezért szeretem jobban a régi cuccokat.