gergo wrote:
1-2 hete kezdtem bele en is, meg az elso evaddal sem vegeztem de szerintem kurvajo
nincs megfeszitett tempo, van ido minden szalat aprolekosan kidolgozni, es tenyleg egeszen valosaghunek hat a sorozat

axs52 wrote:
noit wrote:
nem nezem. elkezdtem nezni.
hogi ha meg kellenek ilyen jo otletek hozzad fordulok

nezzed csak kitartoan, a masodik szezonban mar dokkmunkasokat nezhetsz!!!!

(kesobb pedig politikusokat, "nigga" kisiskolasokat es ujsagirokat.)
amugy nem ertem mi bajod a nigga dope temaval. ez baltimore. nekem pont azert volt erdekes, mert ezt az egeszet hihetetlenul valosaghuen mutatja be (mar amennyire meg tudom itelni, meg mas filmekhez/sorozatokhoz/gta san andreashoz kepest)
tenyleg jo, nincs ketseg. a bajom az, hogy eddig is tudtam, hogy amerikaban vannak lepra helyek, tudom, hogy a herka csunya-rossz, hogy van hamistanuzas, kemeny lezbi rendorcsaj, nagyfeju rendorfonok, meg szimpatikus ir nevu nyomozo... ezekkel semmi gond, szorakoztato a keplet, mindossze annyi a baj ezzel, hogy ha a szabadidomben filmet nezek, legalabb tudjak nevetni eleget. House-t sem azert nezem mert barmifele vonzalmat erzek nyiltsebek, verthanyas es egyeb lelket gyonyorkodteto dolgok irant, mindezt foleg eves kozben, hanem mert housenak legalabb a poenjai buntetnek. es eleg sokat viccelodik.
szoval majd ha total kifogyok a lehetosegekbol (jelenleg a skins is musorra kerult itthon, de valamiert az elott sem ragadtam ott nagyon.) akkor visszaterek a wire-ra. es valoszinu elvezni fogom. de addig is keresgelek valamit ami jobban megfog.
it all comes down to personal preference in the end, u see