Trespass-T wrote:
Megígértem, hogy kirakom örülök, hogy tetszik ! Ízlik a sav ! Finom !!! Nem adom fel ! Fogtok még ti nekem

és nem vagyok úriember. Andynek meg bejön, van benne fantázia és "nagy lesz ha megnő" csak nincs aki terelgessen. Köszi mindent szeretlek titeket !

Kellemes nyaralást.
Na szóval. Először is, a stílusod egyszerűen minősíthetetlen. Idegesítő és nem is tudom kifejezni sajnos, mennyire.
Leszedtem a mixeidet. Ez a The summary rush mixed szerintem tracklistileg kicsit el van írva, legalábbis nem értem, hogy mi is az a Lazee and Neverstore - Hold On (Matrix and Futurebound remix) a végén? Mert azt nem látom, hogy fel lenne tüntetve a mix track listáján.
Igazából a szelekciók nekem nagyon nem tetszenek, oda nem illő dolgok vannak benne (Influx UK Rawtekkel?), emelett rengeteg a hiba a mixelésekben, ami nem baj, hiszen ez a topik arra van kitalálva, hogy véleményt lehessen nyílvánítani, valamint, hogy megmutathasd, mire is vagy képes. Ami viszont probléma, hogy a fent említett stílusoddal baj van és csak arra ad okot az embereknek, hogy negatív kritikákkal illessenek. Egyáltalán, ha újra kell mixelned, akkor miért postolod be? Ez a "Ti fogtok még nekem csápolni", meg majd Andy C így meg úgy...na ne viccelj, kérlek. Ezt evidens, hogy Te sem gondolod komolyan, de ilyeneket akkor se írogass, utána pedig csodálkozol, hogy nem kapsz pozitív visszajelzéseket (bár az is lehet, hogy nem csodálkozol, ami pedig még szomorúbb). Mindenesetre, jó lenne, ha kicsit átértékelnéd, hogy miket is írogatsz, ha pedig az kell, hogy valaki terelgessen (amit nem is értek), hallgass sok mixet, nézd meg a szelekciókat, figyelj a mixelésekre, ne kapkodj.
De kérlek, hogy ezt a stílust ne képviseld tovább, erre szerintem senkinek semmi szüksége nincsen.