i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:58, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Mokka Breakz: AQUASKY @ Mokka Cuka 09.júl.17.
PostPosted: 11:23, 13-07-2009 
bladerunnaz

Nemértem wrote:
nem kiemelten a 17-ike.hanem itt telt be a pohár és durrant el az agyam, mikor megláttam hogy ez az ember hogy beszél stereoval, és hogy ez a társulat mit meg nem enged magának. akire nem vonatkozik ez, attól bocsánat előre és utólag is,de akinek és akiknek szól...szívleljék meg 1 kicsit.
és ezt a tevékenységet még egy 16-17 éves gyerektől elfogadom de 30 felettiektől...mit tanul majd a gyerek...gáz..elkellgondolkodni:)

Szóval ennyire vagy "független magánszemély", hogy Stereo barátod (szükségtelen) védelmében felháborodj és felnyisd mindenki szemét a "NAGY HIBÁKRA"...

Mi is történt valójában?

1. Valdi nem kezdett el "százmilliomodszorra" érvelni, hogy miért ne lehetne egy nyári szabadtéri bulira évente meghívni valakit a 3 Aquasky tagból, még ha egy télvégi hajós buli is megvalósult idén. Ilyen alapon helyi rezidens dj-k rendszeres felléptetése is éppoly unalmas, ami azért valljuk be nonszensz. (Mellékes, de Dave Wallace fog jönni a trióból, aki talán még nem is járt nálunk...) Erre reflektált Valdi, hozzáteszem a Te barátod kezdett magából kikelve fellengzősködve puffogni!

2. Te biztos külföldön nevelkedtél és láttál bele a partiszervezés rejtelmeibe, első hozzászólásodból (és helyesírásodból) erre engedsz következtetni. Illetve arra is, hogy az itthoni dolgokra rálátásod sincs. Kb. nincs olyan szervezőcsapat, akivel a Bladerunnaz ne dolgozott volna közösen. Nem hiszem, hogy olyan céljaink lettek volna az elmúlt 10 évben, hogy bárkit tönkretegyünk, ellenben nem egyszer "nyúltak" le általunk népszerűvé tett külföldi neveket apuka pénzéből első bulit csináló ifjú szervezők. Azzal vádolni minket, hogy nem színesítjük a szcénát vagy, hogy semmit sem tettünk hozzá a dolgok alakulásához...hát tényleg "elkellgondolkodni:)"

Legyen elég ennyi ide, ha egyéb személyeskedő 3. hozzászóláson törnéd a fejed, tedd meg privát üzenetben. Kérlek.

http://www.bladerunnaz.hu
http://soundcloud.com/bladerunnaz
http://myspace.com/bladerunnaz
http://twitter.com/bladerunnaz
http://facebook.com/bladerunnaz

Profile  

PostPosted: 11:24, 13-07-2009 
ujonc

Ádiifiú wrote:
Nemértem wrote:
nem kiemelten a 17-ike.hanem itt telt be a pohár és durrant el az agyam, mikor megláttam hogy ez az ember hogy beszél stereoval, és hogy ez a társulat mit meg nem enged magának. akire nem vonatkozik ez, attól bocsánat előre és utólag is,de akinek és akiknek szól...szívleljék meg 1 kicsit.
és ezt a tevékenységet még egy 16-17 éves gyerektől elfogadom de 30 felettiektől...mit tanul majd a gyerek...gáz..elkellgondolkodni:)

Te kemény vagy.

:D Aztköszi :D Így vissza olvasva a dolgokat:D hát nem tudom, nagyjából jólműködik minden a szervezők közt,néha így sikerül,hogy 2 buli egy este... :D

Profile  

PostPosted: 18:06, 13-07-2009 
droid

Legjobb reklám a negatív reklám :D:D

Én annyiban egyetértek Stereo-val, hogy Aquasky-ból kaptunk eleget az elmúlt időszakban (függetlenül attól, hogy melyikük jön)
Tehát spec. én tuti nem megyek, de ettől még a partyval semmi gond. De ez az én szubjektív véleményem, és biztos vannak sokan akik meg még nem látták/halloták, és várják már.

Ami pedig a partiszervezés dolgot illeti, nem egyszer láttam olyat, hogy egyszerre 2-3 helyen is volt party egyazon stilusban, és mégis mindenhol voltak szépszámmal.

Nah ennyi :)

www.myspace.com/mheola

Profile  

PostPosted: 19:01, 13-07-2009 
partiarc

Nemértem wrote:
Nem értem, hogy mért működik a szervezés itthon úgy mint valami egymás ellen irányuló kiszopatóka... Ennyire unkultúr a szervező társaság? Mert ha igen akkor az tapsolja megmagát és örüljön h ovodásan rászervez a másikra... Lehetne mindent normálisan is, és nem ''engedélyt'' kérni a BLZ-től h elhívjon 1 külföldit,vagy nyugtot kérjen magának... Mikor nőttök már fel? Valdi is... Állandóan azt nézi, hogy mikor kinek tehet keresztbe...MIÉRT JÓ ez neked? Mások nem erre játtszanak...azért mert régóta ti csináljátok a Studios bulikat és régi motorosok vagytok, nincs ehez jogotok... Semeik szervező nem ilyen. Csak ti. Mások közös bulikat szerveznek iszonyatosan jó hangulattal, és próbálják színesíteni a műfajt,de ti lehúzzátok ezzel az egyenuralomvággyal... Nőjetek fel arra a szintre hogy megbeszélés és nem kiszopatás...És hogy hagyjátok élni a kisebbeket...Remélem, senkit nem sértettem meg, csak a szemét nyitottam fel a NAGY HIBÁKRA!!!

ui: Független magánszemély vagyok, semelyik bulihoz és klubbhoz nem tartozom.

Kapasbol tudnek mondani legalabb 2 olyan szervezot/csapatot aki szandekosan szervez masokra, a blz meg pont nem.Meghirdetik minden bulijukat annyival elore h lehessssen matekolni, h a sajatodat mikorra tedd...ha meg megis egyszerre van, akkor megfelelo promocioval nem lehet problemad.Nekunk is volt telthazunk a38 ugy h a blz-nek is telthaza volt a citadellan azonos mufajbol....Ha meg ugy erzed h sertve vagy jogaidban, barmelyik bulin vagy akar napkozben a subvibe-ba (nehanapjan), megbeszelheted veluk emberibb mondon mit igy...

jam es egy baratom azert csinal kiadot/kat londonban, mert elege lett a sokkal durvabb dolgokbol amik menntek kint, a londoni szervezok kozott....;)

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

PostPosted: 22:19, 13-07-2009 
droid

Mheola wrote:
Legjobb reklám a negatív reklám :D:D

Az biztos :D

Profile  

PostPosted: 00:06, 14-07-2009 
son of nitrous

Mi ott leszünk, bulizni fogunk és kész..., aki meg nem akar erre a bulira eljönni, ne jöjjön... ;) :butthead: :P:

Profile  

PostPosted: 10:07, 14-07-2009 
droid

És szerintem hanyagoljuk is ezt a témát már...ha úgy alakul, Aquasky megint ottlevés .Ha nincs más jobb. ennyi :hah:

Profile  

PostPosted: 18:52, 15-07-2009 
Szolfézs/Eclips3

friss interjú, angolosok előnyben...

http://www.soundstosample.com/10_questions_with_Aquasky

//szolfezs minden szombaton @ radiocafe98.6 - 22:00-01:00 (cet)//
www.soundcloud.com/aximszolfezs | www.twitter.com/aximszolfezs
www.szolfezs.com | www.szolfezs.hu

Profile  

PostPosted: 11:09, 16-07-2009 
droid

Én leszarom ki hányszor jön...csak ne olyan szett legyen (aquasky-tól)mint A38on legutoljára, mert az már nekem is sok volt... :lol:
Ráadásul még a szervezőkkel is nagy volt az egyet értés, hogy egy picit elfajult szettet tolt Brent...

De, ha meg nem is ő jön, akkor meg kurvára mindegy...szóval nem is értem min borult ki a bili...

Fasznak kell egymásnak feszülni? Egyszer legyen már az az érzése az embernek, hogy végre valahára kinőjük ezt a magyar geciskedő; sértődös és irigykedő mentalitást.

Peace :hug:

Profile  

PostPosted: 17:45, 18-07-2009 
son of nitrous

Azért az vicces volt, hogy f12-kor senki nem volt... Azért írja meg vki, hogy sikerült...

Profile  

PostPosted: 18:59, 18-07-2009 
NinjaBreakz

Gebass wrote:
Én leszarom ki hányszor jön...csak ne olyan szett legyen (aquasky-tól)mint A38on legutoljára, mert az már nekem is sok volt... :lol:
Ráadásul még a szervezőkkel is nagy volt az egyet értés, hogy egy picit elfajult szettet tolt Brent...

miről beszélsz?:D
azt sem tudom kivagy, sőt egyet sem értek veled, tökéletes set volt a38-on

fidget rulz

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

PostPosted: 19:30, 18-07-2009 

ő zoli ismerőse

2014.04.19. Vinyl Nights 4 w/ZOSHA @ Kaleidoszkóp Ház
2014.05.24. Smokin Drumz @ Kaleidoszkóp Ház
2014.06.07. TBA @ Zebegény

Profile  

PostPosted: 16:26, 19-07-2009 
ujonc

kellemes buláj volt, de a mokka hangcuccától még mindig nem dobom el az agyam

Profile  

PostPosted: 13:21, 22-07-2009 
droid

krueger wrote:
Gebass wrote:

miről beszélsz?:D
azt sem tudom kivagy, sőt egyet sem értek veled, tökéletes set volt a38-on

fidget rulz

Hátrébb az agarakkal!!!!
Te se képzeld már magad a kibaszott a38 hajó tenkes kapitányának...én sem ismerlek téged...szóval ezzel nincs is gond :)
De, ha így tetszik, igen...Zolival beszéltem erről, hogy nem a megszokott dolgokat hallhattuk Brent-től...Nem fikáztam, csupán csak
megállapítottam valamit, amiben közös volt a nevező és nem Veled...néha nyisd ki a szemedet és ne csak károgj meg ki akarj osztani látatlanba mindenkit!
Téma lezárva! Ez személyes vélemény. 30 évesen engedtessék már meg, hogy leírjam a kibaszott véleményemet baszki :)
MIndig ezek a fölösleges ugrálások...
Tisztelem amit csináltok, ráadásul, ha Zolit megkérdezed, akkor rájöhetnél, hogy nem ellenetek irányult ez a kijelentés.
Na peace

* ja és thx Blade :thumbsup:

Last edited by Gebass on 14:46, 22-07-2009, edited 4 times in total.

Profile  

PostPosted: 13:23, 22-07-2009 
impulsecreator.hu

Gebass wrote:
"gipsszel szebb az élet"

ez mit jelent

Profile  

PostPosted: 13:27, 22-07-2009 
droid

L.A.S. wrote:
Gebass wrote:
"gipsszel szebb az élet"

ez mit jelent

nem lényeg...törlöm is a picsába :)

Profile  

PostPosted: 13:57, 22-07-2009 
NinjaBreakz

Hm... Utólag kerültem képbe ezzel a vitával, de azért szeretnék véleményt nyilvánítani.

Aquasky-t szerintem buliszervezés tekintetében nyugodtan kezelhetjük egy szolgáltatásként, akit bárki igénybe vehet aki megfizeti az árát. Tehát mondhatom szerintem, hogy nekünk nem vett el és nem adott hozzá az életünkhöz, hogy Valdiék elhozták Mokkába. Mi is elhoztuk kétszer, elhozta előttünk számos alkalommal anno FreshR is.
Az egymásra szervezésről csak annyit, hogy Ninjabulira még nem szerveződött rá soha BLZ érdekeltségébe tartozó break buli, sőt tavaly a Mokkában számos kooperációnak lehettetek szem és fültanúi. Természetesen van olyan csapat aki mögöttes érdekekkel vezérelve rászervez erre-arra, de megintcsak azt tudom mondani, hogy úgyis a közönség dönt. A morális hátterét meg ki-ki magába gondolja végig.

Ha nem ismerném Valdi nyers humorát, akkor meg puffoghatnék feleslegesen az 'áramszünet nélkül" kifejezésen, de minek? :nemtom:

Profile  

PostPosted: 16:28, 22-07-2009 
droid

pryus wrote:
Hm... Utólag kerültem képbe ezzel a vitával, de azért szeretnék véleményt nyilvánítani.
:

Nem maradtál le semmiről :wink:

Korrekt amúgy a hozzászólás. :thumbsup:

Példaértékű lehetne a higgadtság egyesek számára belső berkekben is akár :nemtom:

Profile  

PostPosted: 17:14, 22-07-2009 
NinjaBreakz

de nagyon frusztrált vagy :D

:chillpill:

senki sem agarkodik, csak valótlant állítottál, amin mosolyogtam egyet
valamint kifejeztem vonzódásomat az aktuális aquasky szettek iránt :)

na de ennyi off elég is lesz

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

PostPosted: 17:29, 22-07-2009 
NinjaBreakz

Nem állított valótlant senki tulajdonképpen, mert én hiányérzetemet fejeztem ki neki (a bulin) a tőlem kicsit még idegen zenei vonaltól!
Megjegyzem ez a hiányérzet nem a minőséget hanem a milyenséget méltatta.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]