i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:41, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 99  Next
Author Message
 Post subject: Re: BALATON SOUND 2009 (JÚL. 9-12.) Zamárdi
PostPosted: 19:45, 13-07-2009 
droid

MÁSZTERKRÁFT is zsíros volt még....Zinc meg tényleg uncsi volt....

Profile  

PostPosted: 20:01, 13-07-2009 
droid

nekem egyetlen véleményen lenne, ami nem rossz, de nem is jó annyira talán, mégpedig hogy kicsit sok volt a house
Bárhova mentem tuti valahonnan house szólt mindegy hogy fidget vagy minimal vagy tekkház, sztem nem telt el a sound idején egy perc sem house nélkül.

www.myspace.com/mheola

Profile  

PostPosted: 21:21, 13-07-2009 
metalhead

Mheola wrote:
nekem egyetlen véleményen lenne, ami nem rossz, de nem is jó annyira talán, mégpedig hogy kicsit sok volt a house
Bárhova mentem tuti valahonnan house szólt mindegy hogy fidget vagy minimal vagy tekkház, sztem nem telt el a sound idején egy perc sem house nélkül.

tavaly sem volt másképp, négynegyedtúladagolásom lett :D

Profile  

PostPosted: 21:44, 13-07-2009 
original nuttah

Quote:
4. nap röyksopp : "this is my first time in .... :nemtom: "

this is my first time in ... ... ... i got confused... woooow!! look at the bungeejumping guy!!! (balra el)
annyira abszurd volt :P

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 22:00, 13-07-2009 
original nuttah

jól éreztem magamat nagyon, rengeteg pénz ment el szeszen kívül a haverok megkeresésére, olykor lehetetlennek bizonyult megértetni egymással az aktuális tartózkodási helyünket
jó, hogy mindig volt kivel összefutni, sok ismerős, még a strandolás is összejött az utolsó két nap
sajnálatos módon lemaradtam az első napon nouvelle vague-ról és underworldről, de a leút kárpótolt, ezúton is pacsi a jacko krúnak 8)

legjobban az utolsó két nap tetszett: brains, orbital, irie maffia, röyksopp, moby, egytől egyig nagy bulit csináltak
subfocus valóban dögunalasan mixelt, szvsz túl sok volt a kiállás a szettjében, de zeneileg változatos volt (wonder where :villa:)
chris.su viszont hozta a gyors és hajszálpontos mixeket, és szintén nagyon széles palettáról szelektált, a húzósabb, keményebb zenéktől (insane bitch :slayer:) eljutott a dallamosabbakig (drop it down, human nature, solaris, deeper...), majd miután visszakövetelte a maradék kitartó mulató, a messiah-val búcsúzott. n1 :thumbsup:

kedvenc helyszínként az mr2 színpadot említeném, ahol a legtöbb időt töltöttem, ha épp nem valamelyik headlinert hallgattam, általában jó zene szólt, kiemelném az ipc piknikké formálódó blz/test 3 óráját, kellemes késő délutáni seggrisza kerekedett belőle :]

Profile  

PostPosted: 22:12, 13-07-2009 
pokemon

Mheola wrote:

így van .tavaly jobban éreztem ezt a fesztivált ,bár lehet idén az idő miatt nem volt hozzá hangulatom.sztem sub focus meg zinc is gyatra volt,azt az uniqum bootleg sátrat meg vhogy mindig sikerült elkerülni.Underworld hatalmas,röyksopp ülős zenehallgatás,Moby meg oké volt.
Összességében MR2 nél volt mindig valami jó.szvsz idén több fuxos grizzly volt cicákkal

Profile  

PostPosted: 22:26, 13-07-2009 
metalhead

na végig gyúrtam a négy napot eee
a nagyszínpad olykor botrányos hangosításának kivételével asszem nekem minden másban felülkerekedett az idei sound a tavalyihoz képest

t-mobile teraszhoz fűződnek a legnagyobb emlékek, a guru's jazzmatazz-t csak a rodney hunter band tudta felülmúlni, fene gondolta, h ilyen bitang hangulatot csinálnak
legmerészebb vállalkozásom volt fél óra után ott hagyni a kraftwerket és meghallgatni RAINER TRÜBYT. óvatosan mosolyogva, jazzy-től a tech house-ig, zseniális volt, év ház szettje az biztos

underworld!

mentaeknak nagyon köszi a bemelegítést az mr2-nél, a dub phase-re viszont nem értünk ki sajnos..

subfocus-on nem voltam, mertnemtudomholvoltam
zinc??? (fúj)

hawtin fasza volt, csak nem halandó embernek való egy idő után. (de állítólag heartthrob jobb volt.) épp új derekat akartam venni a lángososnál, mikor a burn-nél naga & beta hatalmasat zenélt, semmi túlzás nélkül, 6-ig nem is adtuk fel. bravo

Profile  

PostPosted: 22:35, 13-07-2009 
metalhead

tervezett pénteki napból az lett h. vasárnapig maradtam, de nem bántam meg :cross: :badthumbs:
zeneileg senki sem írt történelmet, talán még wighnomy brothers tetszett a legjobban :bigglasses:

Profile  

PostPosted: 22:44, 13-07-2009 
impulsecreator.hu

4:35nel statik
http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2009/07/13/negy_napig_modositotta_a_tudatunkat_a_basszus/

Profile  

PostPosted: 22:56, 13-07-2009 
partiarc

A nagyszinpados koncertek oriasi elmenyt nyujtottak (Kraftwerk, illetve Orbital kulonosen), de a Moby es Underworld koncertek is fantasztikusak voltak, illetve a Royksopp is otos lett volna, ha nem jatszanak - ennyit - az uj albumrol, illetve ilyen keveset a masodikrol. Adta meg nagyon a sok kesodelutani koncert is: Nostalgia 77, Jazzmatazz, Rodney Hunter, Kyoto Jazz Massive, etc..
Viszont az esti programok baromi unalmasak voltak altalaban, Cox nem volt rossz (egyetlen egy szett amire bementem partyarenanaba), de par eve ez tole majdnem szarnak szamitott. Sven borzalom, Extrawelt is nagyon gyenge, talan pont emiatt tudtam elvezni Sub Focust. Wighnomynal nagyon faradt voltam, meg amugy sem az en zenem annyira. Hawtint oldalrol neztem kicsit, de mivel nem a minus orange ment, igy nem szandekoztam bemenni. Meg egyebkent is utalom a minus kiadot. Noze is eleg langyi volt. Zinc iszonyat paraszt zeneket jatszott, de bevallom egy par szam erejeig jol is esett, de mikor meghallottam a champion sounds hangjait, es tort utem helyett ment vmi hulye verzioban, jottem el en is.
Helyettuk hibatlan, tiz pontos szetteket jatszott Mesterhazy (a teraszon konkretan a legnagyobb szettet negy nap alatt, azon buliztam a legnagyobbat), Suhaid, Infragandhi es Cyborg, a dubphase-es csapat, Vida-ek, Johnny Drama es Pipedome, Mentalien, meg jo par lemezlovasunk akiket most kihagyok, mert hirtelen nem ugranak be. Ja es ki ne hagyjam Fine Cut Bodies-t, akit a tavalyi soundos live utan nem sikerult elcsipni ujra, de most ismet kivegzett! Nagyfel nekik, bar ejfel utan lettek volna hasonlo szintu bulik. :)
Ugy egyebkent a fesztivalrol: a tavalyihoz kepest faszabb kemping es nagyobb tisztasag, sok suttyo, de szinten sok kedves ismeros, nevetseges tv2 szinpad a lounge mellett, hogy veletlenul se tudjunk lazulni delben a jobbnal jobb zenekre, blablabla.
Nagyfel azoknak is, akik megtiszteltek a - tobbek kozott - fentebb emlitett programokat, a szallason fekves helyett, meg ha nem is sokan voltak sajnos.
A negy nap alatt a legnagyobb aranykopest pedig egy srac tolta az Orbital koncert alatt: "aki 98 utani hangszert hasznal az egy buzi!"
ugyhogy kb ennyit most a balatonsoundrol, remelem jovore is raj lesz.

Profile  

PostPosted: 23:04, 13-07-2009 
droid

v1k wrote:
talán még wighnomy brothers tetszett a legjobban :bigglasses:

na én ott estem extázisba.....vmi eszméletlenek voltak :eeklaugh:

Profile  

PostPosted: 00:15, 14-07-2009 
original nuttah

hatalmas figurak, nagyon jol szorakoztam a fellepesuk alatt. egy oriasi feludules volt a norat koveto mely es recsego extrawelt utan.

Kraftwerk :villa:

Profile  

PostPosted: 00:45, 14-07-2009 
line up?

ORBITAL! a valóra vált álmom. :)
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/07/13/orbital__balaton_sound_09-07-11/

Profile  

PostPosted: 01:19, 14-07-2009 
ujonc

moby-ban kellemesen csalódtam (feelings so real :villa: ) royksopp jobb is lehetett volna underworld meg azt adta amire vártam. sub focus és extrawelt közt rohangáltam de ott is mind2 jó volt. árak kicsit magasba szöktek a feszt végére. köcsög t-mobile terasz miatt nem lehetett aludni :evil:
összességében jó volt

Profile  

PostPosted: 01:36, 14-07-2009 
partiarc

Nem tudom ellenállni. :badthumbs:

Image

Öreg technósok, langyos slágerek, vízipisztoly a Balaton Soundon

Ismeretlen részeg wrote:
Süti a zene?

Profile  

PostPosted: 11:32, 14-07-2009 
weekandbass

Számomra Sven vitt mindent!! Amit leművelt zeneileg és közben még napfelkelte is volt, eszméletlen élmény volt!!

Profile  

PostPosted: 14:15, 14-07-2009 
ujonc

én kb mindent lekéstem/elaludtam és talán csak orbitalt hallgattam meg elejétől a végéig.. ahh hatalmas volt. nagyszínpadi hangosítástól eltekintve, bár elöl nem nagyon reklamáltunk a hangerő miatt :wink: első nap DubPistols volt a bemelegítés, nem volt rossz és klassz volt látni, hogy ők is bírják a tekerőlantot :fog: aztán underworld. Karl mozgása elképesztő volt! :fog: Jumboért nagyfel imádom azt a zenét. mad professor pedig kellemesen ellazított nap végére, coxhoz kb 3 szám erejéig maradt energiám. nagyfel Dubphasenek és Kemonnak amiért klassz hangulatot csináltak fosesős napon is :bigglasses: szerintem Kraftwerk is hatalmas volt. egyedül kb Mobyt hagytuk ott nagyszínpadosok közül, mert az valahogy nem volt az igazi és kellett egy kis derékpihentetés. Sven nekem rohadt lapos volt az elején, aztán belendült, de valahogy az sem volt az igazi, nem úgy Richie. nagyon kellemesen csalódtam, iszonyat jó bulit csinált. sub focustól meg kevesebb nyenyerészős nyünnyögős slágert reméltem. voltak jó zenék, de nem annyi amennyi elég lett volna, ahhoz hogy ne unjuk kb. árakról meg annyit, hogy egyszer nem ettem benn, de tényleg horror volt idén is..

Profile  

PostPosted: 14:35, 14-07-2009 

egyértelműen gyengébb volt mint tavaly,indoklás nem is szükséges :?

Profile  

PostPosted: 15:08, 14-07-2009 
ujonc

Ez volt eddig a leg fantasztikusabb fesztivál amire volt szerencsém elmenni.
Underworld-Azok a lufik azok a fények,hihetetlen milyen volt az atmoszféra..
Parov Stelar-nem ismertem BS előtt,de most már van egy új kedvencem^__^
Kraftwerk-tündérien aranyos prüntyögő hangok,iszonyat flash és we are te robots..Az autobahn-on pedig imádtam a visualt,k jó retro videók,képek voltak^__^
David Guetta-rettenetes tombolás akármennyire is nem ez a csapatunk fő kedvenc stílusa
Kyoto Jazz Massive-jól esett egy kis élőzene is és naggyon jól lehetett rá táncolni,előtte pedig két srác valami hihetetlen jó kis minimal bulit csinált,amire tök jó volt ébredezni,chillezni
Brains-nem ismertem,de ezt is felvettem a kedvencek közé,akárcsak Irie Maffia-t,a tánc itt is nagyon tuti volt
Orbital-földöntúli..
Sub Focus-addigra már az alkohol és a minden végtagot szétromboló tánc miatt nem voltunk toppon,de ahogy az emberek rázták a kordont ,úgy néztek ki mint egy dühödt vadállatokkal teli ketrec amiből a lakók minden áron ki akarnak törni és letépni az összes velük szembejövő fejét,vagy épp ,mint a tomboló tenger szikláknak csapódó hullámai,minket is teljesen megvadítottak és utolsó csepp aznapi energiánkból tomboltunk ahogy bírtunk(a bizti őrök meg nagyon cukik voltak,látszott az arcukon,hogy erre egyáltalán nem voltak felkészülve,teljesen beszartak látva ezt az igazi elmebajt:D)nagyon nagy respect Sub Focusnak,ahogy besétált igazi úriemberként,élére vasalt ingben,belőtt séróban,aztán hozzánk vágott egy ilyen elmebeteg bulit :villa:
Röksopp-maga a gyönyörűség(az Only this momenten sírva tomboltam,annyira fantasztikus volt,teljesen kikelt magából az egész embermassza)
Moby-a nagy színpaddal szemben az emelvényen mezitláb tomboltunk úgy,mintha az életünk múlna rajta,ami a fincsi padlószőnyeg miatt és a tökéletes idő miatt volt a legjobb:)Mondjuk nem szerettem meg jobban Mobyt,de ahogy ott buliztunk,nagyon feldobta:)
Ezen kívül még rengeteg mindenre eljutottunk,rengeteget pihiztünk,de főleg táncoltunk
Nagyon nagy pacsi és köszönet az összes szervezőnek aki ezt létrehozta!
:villa: :love: :bigglasses: :int: :kitt:
szerintem jobb volt,mint tavaly,bár az állandó house engem is kicsit idegesített
remélem jövőre Daft punk is lesz :fules:

Last edited by Cassidy on 15:27, 14-07-2009, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 15:24, 14-07-2009 
pokemon

lesliebarhx wrote:
egyértelműen gyengébb volt mint tavaly,indoklás nem is szükséges :?

még a tavalyinál is szarabb? jóég! Azt hittem annál nincs lejjebb (najó, Krafty akkor nagyon adta, de ennyi)

Hajnali 3-4 után most is csak minimal szólt mindenhonnan?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 99  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]