ZooM wrote:
pAraZoRmaL wrote:
jó, de mondjuk ha Zoom azt írja, h "komoly vasat" szeretne, akkor indulásként nem ártana tisztázni, hogy mit is ért ez alatt.. mire szeretnéd használni s kb. mennyit szánnál rá?
Igazad van egy kicsit erős volt a "komoly vas" kifejezés. Hölgynek lenne, de olyan váz lenne a lényeg ami vagy valami y vagy legyen teljesen női és kb: Kelly's, Giant, Trek, Mongoos hasonlok érdekelnének, esetleg KTM. Árban igazából olyan 100-ig. Jól tudom, van egy két márka ahol a mérce jóval felette indul, de várom tanácsaitokat.
Ami meg eszembe jutott, hogy egészség pénztári kártyára hogyan lehet vásárolni, a bolt hogyan számolhatja el, hogy ne legyen adózás a vége? Ebben valaki info-t?
Ha nem tudok, itt válaszolni az amiatt van mert nem enged naponta csak 2 szer írnom IPC letiltott.
Köszi, a segítséget
Oke nezzük köszönöm, valamit valaki róluk tud valamit?
Milyenek és hasonlók?
ZooM írta:
pAraZoRmaL írta:
jó, de mondjuk ha Zoom azt írja, h "komoly vasat" szeretne, akkor indulásként nem ártana tisztázni, hogy mit is ért ez alatt.. mire szeretnéd használni s kb. mennyit szánnál rá?
Igazad van egy kicsit erős volt a "komoly vas" kifejezés. Hölgynek lenne, de olyan váz lenne a lényeg ami vagy valami y vagy legyen teljesen női és kb: Kelly's, Giant, Trek, Mongoos hasonlok érdekelnének, esetleg KTM. Árban igazából olyan 100-ig. Jól tudom, van egy két márka ahol a mérce jóval felette indul, de várom tanácsaitokat.
Ami meg eszembe jutott, hogy egészség pénztári kártyára hogyan lehet vásárolni, a bolt hogyan számolhatja el, hogy ne legyen adózás a vége? Ebben valaki info-t?
Ha nem tudok, itt válaszolni az amiatt van mert nem enged naponta csak 2 szer írnom IPC letiltott.
na akkor.
ha egezsegpenztaros tag vagy akkor a bringaboard.hu egy jo alternatíva, szerintem. en is ott vettem es en is ep-bol.
adoznod mindenfelekeppen kell a hatalyos jogszabalyok szerint, ha nem adoznal a bringa utan akkor az adocsalasnak minosulne.
azt meg ugye nem szeretnel, mert torvenytisztelo allampolgar vagy aki nem lopja meg a baratait, edesanyjat, testvereit stb.
amugy nem is tudnanak neked ugy eladni, hogy azutan ne keljen adoznod, tehat a tema ezen resze innentol kezdve targytalan.
mindenesetre szerintem ott jo arcok vannak es segítenek barmiben. en ugy mentem le, hogy elotte kineztem egy franko bringat aztan tokmast vittem ki a boltbol, mert rabeszeltek egy - mostmar tudom - szamomra jobb bringara.
Köszönöm az eddigieket de várok meg infokat:))Róluk valami vélemény? Aki veletlen ismeri öket?