batroteph wrote:
a szombati vihar miatt lemaradtam sikztahról és ludmilláról sajna

Nem csak Te; Sikztah és Ludmilla egy az egybe "kiestek" a kosárból, mert Sanyiman után a nagy színpad hiánya miatt egyből Basement, aztán NOHA és így "torlódott" a program...
A fesztiválról nekem az össz' benyomásom az, hogy
nagyon jó volt.Hiába, hogy rettentő hőség, vagy hogy sok koszos rokker, vagy nem is tudom még milyen panaszok hangoztak el itt a topikba...
A hőség ellen ott volt a Tisza, ami bármennyire is iszapos, vagy nagy sodrású lehűteni magunkat tökéletes volt; akikkel én beszéltem/találkoztam acélbetkós "szakadt" rokkerekkel azok teljesen normálisak voltak.
Ez ami még különösen tetszett, hogy bármi apróság volt a fesztiválon amibe segítséget kértem, vagy valami hasonló helyzet állt elő, nem cinikus hozzállsal találkoztam, hanem közvetlen és segítőkész EMBEREKKEL.
A toi-toi-kat folyamatosan "karban tartották", és az egyedüli nehéz pont a hétvégi három órás víz elzárás.
Sör csupán egyszer volt langyos és azt is a városban kaptuk, úgyhogy nem értem a hideg borsodi parát sem.
A fellépők mind hozták a kötelezőt, és nem csalódtam egyikben sem (viszont tényleg néhol adódtak gondok a hangosítással).
Kiemelném a Machien Head produkcióját, mert ugyan nem vagyok túl nagy metálos ez mégis olyan élményt jelentett amit nem felejtek el soha.
Aztán ugyan így Parov Stellar, nem gondoltam volna, hogy első nap ilyen jót fogok táncolni/mulatni a koncertjük alatt.
Pénteken Cadik vitte a prímet, megtúráztatva rendesen az a38 hangrendszerét, előbb dubsteppel aztán a '90-es évek végét idéző neuro adaggal. Utána Roni Size nekem csak profizmus miatt tetszett (hisz a wobble nem áll közel a szívemhez), viszont Dynamite mint mindgi most is remekül kísért...
Maxi Jazz viszont talán a zp színvonalával ért fel, és miután ásványvizes palackkal dobálták úgy döntöttem, hogy Cadikot érdemesebb tovább hallgatni.
Utolsó nap a vihar para miatt össze zsúfolódott a program (végül nagyon örültünk, hogy NOHA meg lesz tartva) így eléggé fárasztó volt Basement - NOHA - Freeland de remek élményt nyújtottak.